#GoodieBoxDK Februar 2017 - "The Big Five - Five Years"

Så er det blevet tid til at kigge lidt på Februar boxen hos Goodiebox. De fyldte 5 år i Februar måned og det skulle selvfølgelig fejres. Og jeg må sige at de har fået lavet en helt igennem lækker box! En box som denne ville satme ikke være dårlig at få noget oftere. Og så er det udelukkende full size produkter! Jeg er fan! Og så er det bare endnu mere lækkert at vi denne gang får produkter, som jeg interesserer mig en del for i forvejen. Det kunne ikke være bedre. Dog manglede jeg et produkt i min box og et andet var stort set tomt, så det er derfor I får dette indlæg så sent. Men nu hvor jeg langt om længe har fået det hele, så lad os kigge på indholdet.

● Sleek Makeup - i-Divine Au Naturel Eyeshadow Palette - Jeg havde på ingen måde forventet, at de ville forkæle os med en eyeshadow palette, så det var en fornøjelse at se den i boxen. Jeg kender i forvejen til Sleek, og har også haft en del af dem, bare ikke denne. Jeg har godt nok en del neutrale paletter, men denne er jeg virkelig positivt overrasket over. Der er nogle rigtig fine matte farver og nogle fantastisk smukke shimmerfarver.

Sleek har ikke altid været heldig med pigmenteringen i deres paletter, men denne har de gjort det rigtig godt med. Mine swatches er uden primer, og det viser tydeligt hvor lækre de er. Jeg er helt tosset med den beige shimmer-øjenskygge fra øverste række og stort set alle på nederste. Og den sorte! Hold nu op hvor er den lækker! Dog kan man godt opleve en smule fall-out (altså at de kan drysse ved brug og efterlade øjenskygge på kinderne), men hvis man baker eller slet ikke bruger foundation, så er det ret nemt at fjerne uden nogle problemer.
Full size - Vejl. pris 99 kr

I får også lige et billede af et look jeg har lavet udelukkende med denne palette:

● Luxie Beauty - Round Blender Makeup Brush - Denne var desværre ikke med i min box i første omgang, og det var selvfølgelig et af de produkter jeg havde set mest frem til at teste. Jeg elsker makeup brushes, så det var lidt en skuffelse at se den manglede. Men! Teamet hos Goodiebox var så søde at sende mig en ny, så alt er godt igen. :D
Jeg har dog ikke fået den testet, men den virker umiddelbart super god og blød. Var lidt nervøs for størrelsen til at starte med, men jeg tror rent faktisk at den bliver perfekt til at blende øjenskygger med. Sådan rigtig blende. Så nu har jeg lidt små og en stor blendingbrush. Fantastisk!
Full size - Vejl. pris 89 kr

● Emite Makeup - Diamond Cream - Jeg vil så gerne elske denne, for den ser så fin ud, men den er simpelthen alt for fedtet. Og den tørre heller ikke op efter noget tid. Den bliver ved med at være fedtet. Og det fungerer bare på ingen måde for mig. Kombinationen af denne vaseline-agtige konsistens og min meget olieret hud er virkelig en dårlig cocktail. Men der skal nok være nogen derude der elsker den. Og det er jo godt for dem. :)
Full size 5 g - Vejl. pris 200 kr

● Hevi - Body Sugaring - Jeg har altid været lidt af en kylling når det kommer til det med at vokse ben. Har dog alligevel prøvet lidt forskelligt. Derfor skal denne også have en chance. Desværre var denne... stort set tom. Hvordan det lige er sket ved jeg ikke, men igen var teamet hos Goodiebox helt igennem fantastiske og sendte mig en ny. Det betyder dog også at jeg ikke har fået testet denne endnu, men jeg ser frem til at få det gjort.
Full size 100 g - Vejl. pris 69 kr

● Unani - Dermo Defense Face Mask - Sidste år på Goodieboxs 4-års fødselsdag fik vi også et Unani produkt og det var deres Dermo Defense Face Mist. Jeg har den stadig og den er faktisk ret okay. Bruger den mest om Sommeren når jeg føler jeg har brug for lidt opfriskning. Denne ansigtsmaske er en gel og den virker kølende på huden. Jeg er ret hårdt ramt af psoriasis for tiden og jeg har fundet ud af at denne er virkelig lækker når huden driller. Min hud bliver ikke irriteret og den føles ret godt fugtet efter brug. Perfekt til aftenhygge et par gange om ugen. Dejligt at der ikke kun er til et par gange i denne, for den skal helt sikkert bruges ofte fremover.
Full size 100 ml - Vejl. pris 119 kr

Som sagt så er denne box virkelig lækker hvis I spørger mig. Ja jeg manglede et produkt og et andet var stort set tomt, men de var søde og sendte mig nogle nye. Men set bort fra det og at det betød at mit indlæg blev så forsinket, så synes jeg helt sikkert at denne box er en af de bedste de har lavet. Prisen er dog også steget, så man kan håbe på at dette viser den nye standart hos dem. Må tiden vise. Indtil videre er jeg i hvert fald stor fan. Det bliver trist at sige farvel til dem nu hvor det går så godt med indholdet.
Tillykke med de 5 år Goodiebox!
Denne Goodiebox er modtaget som gave (Læs her hvorfor)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)