På jagt efter en god setting spray

Jeg har hørt rigtig mange tale om det at bruge en setting spray er en life changer for dem. De kan ikke leve uden nu. Jamen det vil jeg da også prøve! Jeg har prøvet en før denne jeg har fra My-Beauty.dk, men den var jeg ikke særligt gode venner med. Husker ikke hvilket brand den kom fra, men den nye her er fra brandet MUA også kaldet Makeup Academy. Det er et brand jeg i forvejen kender en del til, da fast bruger en af deres puddere og så har jeg prøvet et utal af deres andre produkter. Men når det kommer til det med setting sprays, så får denne nu en test. Det er dog desværre ikke deres Pro Base Mattify Fixing Mist, som jeg ville have til at starte med, men den må så få et forsøg en anden god gang. Dette er deres alm. fixing mist og skulle gerne få ens makeup til at holde hele dagen.

Jeg har prøvet den i nogle dage nu – sammen med forskellige foundations og puddere, men der er ikke den store forskel for mig. Det skyldes nok at jeg har en meget olieret hud og jeg endnu ikke har fundet en foundation der fungerer for mig. Nu er det ikke den matterende spray, så jeg kan ikke forvente at denne holder mig mat, men jeg har desværre måtte erkende, at denne slet ikke hjælper på olien i huden. Tværtimod. Min foundation bliver hurtigere klistret og ”glider af” i små plamager. Igen kan det skyldes min foundation i sig selv, men jeg er ret overbevist om, at det er en kombination af den, min hudtype og denne spray. Tror simpelthen ikke at det er et godt match. Tror derimod at folk med tør hud ville kunne få stor glæde af den.

Jeg vælger dog at beholde den, for jeg er stadig på jagt efter en foundation der er god til mig. Når (hvis) jeg finder den, så skal denne spray have endnu en chance. Jeg vil så gerne have det til at fungere. Ellers må jeg bruge den i forbindelse med mine øjenskygger, når jeg har brug for at påføre dem med en fugtig brush. Der kan en fixing spray nemlig også bruges. Så jagten på en god setting spray fortsætter for mit vedkommende. :)

Modtaget til test og skrevet i samarbejde med My-Beauty.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)