#GoodieBoxDK Marts 2017 - "GoodieboxPrisen - Danish Beauty Award 2017"

Hold da op hvor er de første tre måneder af 2017 dog gået hurtigt. Det betyder også at jeg i forbindelse med Goodieboxen har modtaget den sidste her i Marts. Det betyder altså farvel for denne gang. Hvilket er ret sørgmodigt, da det har været nogle skønne måneder hvor indholdet har været virkelig lækkert. Langt om længe. Så det er lidt trist at skulle sige farvel. Læs hvorfor her, hvis I undrer jer over hvorfor det er sådan. Men boxen slutter da af med et brag for mig. Det er nemlig "GoodieboxPrisen"-boxen vi får her i Marts.

Goodiebox gentager deres "GoodieboxPrisen"-tema fra sidste år i forbindelse med Danish Beauty Award. Det betyder at de produkter vi finder i boxen denne måned, er dem der er nomineret til denne pris i år. Det er så op til medlemmerne af Goodieboxen at stemme på deres favorit og derved finde vinderen, der bliver kåret den 28. April 2017.

Indholdet ser I her - samt mine anmeldelser af de enkelte produkter.

● Starskin - Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff - Jeg modtog en øjenmaske fra selv samme brand i min BeautyBox fra LookFantastic denne måned, og jeg blev faktisk ret glad for den. Derfor blev jeg også rigtig glad for at se et Starskin-produkt i Goodieboxen. Denne gang er det en peeling puff. Den kommer med "sæbe" på puffen i forvejen, så man skal kun tilføje et par dråber vand inden brug. Det anbefales at man bruger den i 2-3 minutter, men har man sart hud, kan man nøjes med 1 min. Jeg gik all-in med denne, og blev faktisk også lidt overrasket over den ru overflade. Havde jeg ikke regnet med at den havde. Det føles dog så lækkert!

Jeg elsker ansigtspeeling, så denne lille puff er perfekt til mig. Og så dufter "sæben" også bare skønt. Og huden? Aih men den bliver simpelthen bare så lækker og blød. Jeg var dog lidt bange for, at den lidt "fedtede" fornemmelse på huden, da jeg skyllede skummet af, ville blive bagefter, men huden føles så dejligt ren og lækker bagefter. Så jeg er virkelig positivt overrasket over denne. Man kan bruge den 3 gange med et par dages mellemrum, men jeg har planer om at prøve at skylle den ren bagefter og bruge den sammen med min ansigtsrens fremover. Måske lykkedes det, måske ikke. Må tiden vise. :)
Full size 16 g - Vejl. pris 70 kr

● Karmameju - LOVE Face Mist 01 - Vi fik også et produkt fra dette brand i "samme" box for et år siden - det var en Micellar Water - og denne gang har vi fået en Face Mist. Jeg bruger faktisk kun produkter som dette lige inden sengetid, eller på dage hvor jeg ikke har makeup på, da det ikke fungerer skide godt med min fedtede hud. Og denne er også mest egnet til folk med tør hud. Det betyder dog ikke, at jeg ikke bruger den. For lige efter at jeg har renset min hud, kan jeg godt være tør og stram i huden, og så er det rart med en mist som denne. Og på Sommer-dage hvor jeg ikke gider makeup, er en face mist næsten uundværlig.

Såå.. denne skal jeg nok få brugt. Og så dufter den skønt af roser, så det er bare endnu et plus, når det kommer til de varmere måneder vi går i møde.
Full size 100 ml - Vejl. pris 189 kr

● Grown Alchemist - Hydra-Repair Day Cream - Puha.. En dagcreme. Hvis I har fulgt mig i noget tid, så ved I godt at dagcremer ikke falder i god jord hos mig pga. min meget olieret hud, men derfor giver jeg alligevel de forskellige cremer en chance. For hvem ved?! Måske jeg en dag finder en der fungerer for mig. Derfor skulle denne også have en chance.

Duften er faktisk ret okay. Den dufter af blomster og Sommer og huden bliver også virkelig lækker blød ved påføringen. Men som så mange andre cremer, så fungerer denne desværre ikke med min hud. Jeg bliver super fedtet i løbet af et par timer, og det er jeg virkelig ked af. Fordi denne starter så godt ud! Men må nok desværre erkende, at denne heller ikke er brugbar for mig. Øv altså. Men den fungerer nok fint nok som natcreme.
Full size 65 ml - Vejl. pris 295 kr

● Clean - LoveGrass - I August sidste år fik vi også en lille rollerball fra Clean - med duften "Skin" - i Goodieboxen, og jeg forelskede mig straks i den. Jeg er normalt ikke rigtig til disse Clean-dufte, men duften "Skin" blev jeg rigtig glad for. Og for at det ikke skal være løgn, så var jeg faktisk henne og dufte til denne "LoveGrass", da jeg var i Odense for lidt over en uge siden, og jeg var ret imponeret over duften. Fik også en lille prøve med hjem. Samme dag modtager jeg så denne Goodiebox, og hvad gemmer der sig i den? En rollerball i selv samme duft. Fantastisk! Den dufter nemlig skønt af frisk gras og .... noget meget rent. Giver perfekte Sommer-vibes.
Travel size 5 ml - Vejl. pris 595 kr for 60 ml og 100 kr for 5 ml

● Maria Nila - Cream Heat Spray - Vi fik også et Maria Nila produkt med sidste år i denne box - en virkelig lækker hårmaske, som jeg endte med at forelske mig hovedkluns i. Denne gang har vi fået varmebeskyttende spray med. Denne beskytter både farvet hår, mod varme og UV, så det er jo bare fantastisk! Og så dufter den bare himmelsk.

Jeg har prøvet den i forbindelse med 3 forskellige shampoo og balsam varianter, for at se hvordan den ville samarbejde med dem. Jeg fandt hurtigt ud af, at man sagtens kan komme til at bruge 1-4 sprøjt for meget, for hold da op hvor bliver håret fedtet. Såå.. med denne skal man virkelig begrænse sig. Jeg ved ikke helt om jeg er så stor fan af den, som jeg havde regnet med at jeg ville blive, men... nu må vi se. Den kan i hvert fald ikke bruges sammen med mine Natura Siberica produkter til håret, så det skal jeg bare huske. Men så er det godt at jeg skifter lidt imellem mine produkter i badet en gang imellem.
Full size 150 ml - Vejl. pris 189 kr

Det var så indholdet af Marts måneds Goodiebox, og som sagt også den sidste for mit vedkommende. Sørgeligt. Men det var en lækker box, så den ros skal de have med. Og hvilket produkt vil jeg så stemme på i forbindelse med GoodieboxPrisen til Danish Beauty Award? Jeg svinger meget imellem Clean parfumen og peeling puffen fra Starskin. Så min stemme falder på en af de to.

Jeg har ikke i mine tidligere Goodiebox-anmeldelser informeret om den samlet værdi, men det gør jeg denne gang. Denne box har nemlig en værdig af hele 843 kr og koster kun 169 kr inkl. håndtering og forsendelse. Så man får i den grad noget for pengene denne gang. Slet ikke dårligt. :) Så det er spændende at se hvordan den næste box bliver. Desværre får jeg nok ikke glæde af den, men jeg er spændt på at følge med hos jer andre. Så må vi se hvor grøn af misundelse jeg bliver. ;)
Denne Goodiebox er modtaget som gave (Læs her hvorfor)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)