Wingz - Slut med at være flov over sine overarme!

Jeg her i et par år nu overvejet, om jeg skulle prøve at investere i et par Wingz. Ærmer man kan tage på under sine trøjer, toppe og kjoler uden ærmer. En fantastisk løsning til folk der ikke er skide glade for deres bare overarme. Jeg besluttede mig så for at tage springet for et par uger siden. Men fordi jeg var meget usikker på størrelsen, valgte jeg at kontakte firmaet for at høre nærmere. Jeg besluttede mig for at købe det største par, da jeg jo har en ret stor barm og ret brede skuldre. De havde så heldigvis lige fået dem på lager igen den pågældende dag, så de ville opdatere deres annonce på eBay med det samme. Der gik dog lige et par dage før jeg havde penge til at købe dem, men lige så snart der var penge på kontoen, så bestilte jeg et par hjem.

Teamet bag Wingz Fashion var så så søde at tilbyde at sende et andet par også i et andet materiale, som jeg havde besluttet mig for, at jeg ville købe, hvis jeg endte med at blive rigtig glad for det første par jeg bestilte. Det er jeg dem super taknemmelig for, for jeg elsker dem! Kunne måske godt have nøjes med et par nummer mindre eller et enkelt, men så ved jeg det til næste gang. Kan være de kryber lidt i vask, så de kommer til at sidde lidt mere til. Hvis ikke, så gør det ikke noget.

Jeg går mest med sort og valgte derfor at bestille et par jersey viscose ærmer med stor vidde i sort. Dette par kan man også få i hvid. Jeg elsker "flagermus"-ærmer så selvfølgelig skulle disse ærmer være mit første par. Helt klart mit favorit-par. De kan bruges til mine eBay-købte kjoler (som den I ser her på billedet), mange af mine toppe og så kan jeg bruge dem sammen med mine ærmeløse veste/cardigans. Fantastisk! Kunne disse fås i flere farver, så ville det helt sikkert være nogen jeg ville købe flere af.

Det par de så valgte at sende mig er deres chiffon ærmer med stor vidde - igen i sort. Dette par valgte jeg, da jeg har en virkelig smuk kjole i chiffon (den som I ser her på billedet), som jeg aldrig har fået brugt, da den ikke har ærmer. Og jeg synes det er så synd, at den bare ligger i skabet. Så derfor skulle disse chiffon ærmer prøves. Og hold nu op hvor er jeg glad for, at jeg valgte dem også. De er perfekte til kjolen! Disse ærmer man man så få i flere farver og mønstre. De er dog meget elektriske, men jeg håber en vask kan hjælpe en smule på det. :)

Jeg er som sagt super glad for dem begge, og har allerede planer om at købe et par mere. Denne gang skal det være et par 3/4 tætsiddende ærmer, da det også kunne være super rart med sådan et par i klædeskabet. Har også kigge på nogle af deres blonde-ærmer, men er lidt i tvivl om hvor ofte jeg ville få dem brugt. Så det kan være jeg skal nøjes med dette.

Hvis I selv skulle være interesseret, så kan de både købes på deres egen webshop eller på deres bruger på eBay. Disse to koster 150 kr stykket og så kommer der selvfølgelig fragt oveni, men den er ikke specielt høj. De har selvfølgelig også nogen der er billigere og en smule dyrere, så det er alt efter hvad man er mest til og hvad man har brug for. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dem.

3 kommentarer:

 1. Lydia fra Beetlejuice kommer til tanke og pffft.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Er ikke den værste at blive sammenlignet med. :D

   Slet
  2. Var da heller ikke ude på at sammenligne dig med nogen dårlig ;)
   *GiZmo* *GiZmo* *GiZmo* Dukker du så op? :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)