Nyt Blog Design og Bullet Journal Layout Idéer

Slås meget med de dumme tanker for tiden. Det er som om jeg ikke rigtig kan finde ro og energi til ret meget. Dog har jeg alligevel formået at ordne lidt praktisk herhjemme og har været rundt efter lidt forskelligt de sidste par dage. Det har så også kostet de sidste par kræfter jeg havde, så jeg endte med at sove fra vækkeuret i morges. Men det går nok. Det var ikke fordi jeg havde de vilde planer i dag. Har fået ryddet lidt op og fik også langt om længe farvet min ret så voldsomme udgroning. Nu skal jeg bare beslutte mig for, om jeg vil friske min ombre op også, eller om jeg vil lade den være. Mine spidser har det ret godt for tiden, så det ville være synd at sætte det på spil med en gang blegning. Så jeg lader det nok være som det er lige nu.

Jeg fik også rodet lidt med et nyt design til bloggen i dag. Det er ikke den store forvandling, men jeg har valgt at køre lidt i et farvetema. Det har jeg savnet. Har så mange color-boards på computeren, som jeg ville gøre brug af, så jeg valgte et af dem til dette design. Designet er stadig super simpelt, men jeg synes faktisk det ser ret godt ud.

Imens det stadig var lidt lyst fik jeg også leget lidt med nogle layout-idéer til Bullet Journalen. Jeg er blevet en smule træt af det pladsspild jeg har med mit nuværende layout, så jeg testede lige min nye layout-idé af i min leuchtturm1917, som jeg pt. bruger til brainstorming, skitser og andre kreative idéer. Er blevet så glad for resultatet, at jeg har planer om at bruge det fra April af. Har godt nok allerede lavet min måned-oversigt-side, men det går nok. Så kan jeg gøre det 100% fra og med Maj måned. :)

Med det nye layout her vil jeg få 10 dage pr. opslag, jeg har en 10-dags-tracker i stedet for en lang måned-tracker og så har jeg en lille "kalender" på hvert opslag også. På den måde behøver jeg ikke hoppe tilbage til min måned-oversigt hver gang jeg skal tjekke bestemte dage osv.
Ved månedskift har jeg plads til den der irriterende ekstra dag der nogle gange er, samt jeg har plads til en lille huskeliste, en smal måned-oversigt og en lille tracker til de dage der bliver plads til på opslaget. I dette tilfælde 7 dage.

Med dette layout sparer jeg en masse plads, og det er lige præcis det jeg er ude efter lige for tiden.

Nå.. Klokken er mange, her er blevet ret mørkt og jeg skal igang med noget næring til kroppen. Heldigvis har jeg rester fra i går, så det kræver ikke det store i dag. :) Og så vil jeg sku smide mig på langs og få læst lidt videre i "Louise Rick"-serien af Sara Blædel. Elsker at være igang med en krimi-serie igen, og det er heldigvis en der fanger mig ret godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)