Ugen rundes af med rengøring og hyggelig afslapning

Jeg vågnede egentlig ret tidligt i dag, men jeg besluttede mig for at ligge og snue lidt sammen med Prinsen i et par timer ekstra. Det er jo Søndag og min to-do-liste for i dag var forholdsvis simpel. Så må man gerne. Planerne var nemlig kun at jeg skulle have gjort de sidste detaljer med mine vinduer færdig (Der kommer et indlæg om et par dage om netop det lille projekt), have gjort rent, hentet vasketøj i kælderen og få ryddet lidt op. Alt det er nu fikset og derfor står resten af dagen på ren afslapning og læsning. Er allerede kommet i gang med tredje bog i "Louise Rick"-serien af Sara Blædel, og jeg er simpelthen så glad for, at være kommet i gang med noget krimi igen. Det er skønt at have muligheden for at variere lidt i genre en gang imellem. Fordelen ved at være glad for flere genre end bare en enkelt.

Og nu hvor jeg alligevel planlægger noget afslapning, så tror jeg også, at jeg går lidt på rov i min bunke af ansigtsmasker og muligvis lave mig et fodbad senere. En perfekt afslutning på en lang uge. Samle lidt energi til de næste par uger. Jeg skal nemlig i gang med min nye behandling på OUH. Jeg er sindsygt nervøs, men jeg bliver nødt til at være en smule optimistisk. Hvis det kan hjælpe mig bare en smule, så ville det gøre en del for humøret. Jeg har aldrig haft så slemt et udbrud, som jeg har lige i øjeblikket. Jeg har det overalt på kroppen nu og mit ansigt er især slemt ramt. Det påvirker mig voldsomt både psykisk og fysisk. Så nu skal der altså ske noget.

Vil smutte. Håber I har en skøn Søndag. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)