Hele NYX Vivid Brights Liquid Eyeliner samlingen + den hvide

Jeg troede ikke at jeg ville ende med at købe hele samlingen af NYX Vivid Brights Liquid Eyelinere, men.. jeg måtte bare have den mørkelilla farve også. Så nu har jeg hele sortimentet. Plus en hvid selvfølgelig. Jeg kunne ikke undvære den hvide, nu hvor den er blevet så fast en ting i min samling, og nu hvor jeg bruger den så ofte i mine looks. Den hvide farve giver lige det der ekstra, som gør ens look specielt og får lidt kant. :)

Men jeg synes stadig der mangler noget. Jeg kunne godt bruge en lys latte-brun og en lyseblå i disse eyelinere. NYX? Kan I ikke godt lave de to til denne samling? Please?

Samlingen består af farverne: Envy, Escape, Halo, DelightFire, Petal, Blossom, Violet, Sapphire og så den hvide. Super lækre og farverige eyelinere, som er et must i en kvindes makeup samling.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)