Maj måned i min Bullet Journal og forberedelse til nyt omslag

Så er det blevet tid til igen at kigge på min Bullet Journal. Jeg fik aldrig vist jer April, men det var faktisk også mest en test-måned for de nye tiltag jeg har valgt at bruge i Maj måned. Og som I kan se, så er mine sider pt. løse og en del anderledes end da jeg brugte min Personal Planner Notesbog.

Jeg har valgt at lave en oversigt over månedens gøremål og aftaler for hver måned på deres retmæssige side, og ikke én samlet forrest i min BuJo. Det var faktisk pænt irriterende konstant at skulle kigge tilbage i den, for at se om jeg havde glemt at skrive ting ind hver måned. Så på denne måde, så er listen lige ved siden af min månedsoversigt, og derfor nemmere at huske at få skrevet ind. Og så ser det altså også bare det bedre ud. Hvordan min årsoversigt nu ser ud, får I at se når min nye BuJo er blevet samlet (Har en del på vej i posten jeg skal bruge til det).

Hvad der skal være på den venstre side, ved jeg endnu ikke, men det bliver nok en masse små lister, jeg også tidligere har haft samlet på én stor. På denne måde kan jeg altid holde mig up-to-date for hver måned. Tror det kommer til at fungere en del bedre for mig. Men nu må vi se. :)

Selve dagkalenderen er ret meget lig den jeg brugte i Marts og April. Der er dog en smule ændringer hist og her. Jeg har stadig min habbit-tracker på hver side med alle de dage der er gældende på siderne, og så har jeg en lille månedsoversigt, for stadig at kunne have et overblik over den. Og som noget nyt, så har jeg også valgt at have en lille separat huskeliste og liste til blogindlæg - look idéer, indlæg jeg skal huske at skrive, foreslag til andre emner osv. Igen for at kunne minde mig selv om at få tingene gjort og så kan jeg altid proppe dem ind på de dage jeg vil ordne det. Super overskueligt og simpelt, og det er altså gået hen og blevet min signatur.

Sidst men ikke mindst, så har jeg valgt at få brugt noget af al den washi-tape jeg har liggende. Og tro mig. Jeg har virkelig meget. Og er vist også kommet til at købe 6 nye hjem. Men jeg måtte bare have nogen med lidt mere "natur" over sig, så det passer ind i den stil jeg gerne vil have i min Bullet Journal. Og fordi jeg har valgt at ville have et nyt cover (ringbind jeg selv kan tage ud og putte ind i), og ikke vil lade de blanke sider i min Personal Planner Notesbog gå til spilde, så har valgt at dække de originale huller til med washi og derefter selv klippe huller, så de passer i det nye cover (som stadig er på vej). Synes faktisk det er blevet vældigt fint, og selvom jeg ikke er ret meget til pink, så synes jeg det fungerer ret godt her alligevel. Så min Maj måned i min BuJo bliver altså pink og meget girly. Igen en meget god måde at få brugt sit washi tape på.

Inden jeg smutter helt, så synes jeg da lige, at I skulle smutte ind og læse det gæsteindlæg, jeg har skrevet inde hos Topping.dk. En kvinde som jeg åbenbart har haft bekendtskab med siden tidernes morgen med vores dulle-sider. Hold da op hvor går det mange år tilbage! Og hvor er det pudsigt at vi lige skulle støde på hinanden igen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)