Mit eget "Dagen før Read-a-Thon"-TAG

Jeg sad i gåraftes og tjekkede ting af på min to-do-liste i forbindelse med Read-a-Thon i morgen, og tænkte at det kunne være sjovt at opdatere jer med hvad jeg har forberedt, købt og hvilke planer jeg har. Fordi det endte ud med at blive i punktform, har jeg valgt at lave det til en form for tag - som I også er meget velkommen til at låne. :) Hvis I gør, må I meget gerne smide et link til jeres indlæg i en kommentar til dette indlæg. Vil elske at læse om jeres egne forberedelser.

● Hvilke bøger har du lagt frem i din TBR-bunke?
Jeg tror ikke jeg når at læse mere end én bog i morgen, men jeg har tre bøger i min bunke, som jeg kan vælge imellem. "Jernhuset" af John Hart, som jeg tog lidt hul på i Onsdags, og som jeg endnu ikke har fået læst helt færdig. Men det kan jeg måske gøre i dag eller i starten af mit læsedøgn i morgen. Derudover har jeg også "Med kup og kaffelikør" af Catharina Ingelman-Sundberg, som jeg regner med bliver den næste bog i rækken og sidst "Skaberens våben" af Marie-Louise Rønning, som jeg har fået hjem til anmeldelse. Så må vi se hvor meget jeg når. Men det er i hvert fald mine tre næste bøger jeg skal læse.

● Har du andre planer udover at læse?
Nej.. Døren bliver låst og jeg åbner ikke op for nogen! I år vil jeg gerne kunne have weekenden for mig selv. Så hvis det virkelig brænder eller er livsvigtigt, så må folk prøve på mobilen. Så nej.. Ingen andre planer end at skulle hygge med en masse læsning, noget lækkert til ganen, måske lidt selvforkælelse og så forhåbentlig ro omkring mig. Det er måske for meget at forlange med de støjende naboer jeg har, men.. Må prøve at lukke dem ude med et par hørebøffer hvis det bliver rigtig slemt.

● Hvornår begyndte du forberedelserne og planlægningen?
Skal jeg være helt ærlig? For flere uger siden. Noget af det første jeg gjorde, var at gå mine bogreoler igennem for at finde bøger jeg endnu ikke har fået læst endnu, og så fik jeg skrevet en indkøbsseddel. Resten er kommet løbende de sidste par uger.

● Bliver du ved i alle 24 timer eller skal der soves lidt?
Jeg er ikke ung længere med en masse energi, så jeg går nok kold på et eller andet tidspunkt. Men det er også helt okay. Jeg vil ikke tvinge mig selv ud i noget der vil straffe mig selv mentalt i sidste ende. Så hvis jeg trænger til at sove, så sover jeg. Det er jo meningen at det skal være hyggeligt og rart, så det skal være efter mine egne rammer.

● Hvor har du planer om at sidde/ligge og læse?
Jeg tror nok jeg bliver nødt til at variere lidt i det i år. Sidste år holdt jeg mig for det meste til sofaen, og det blev bare lidt ensformigt til sidst. Også selvom jeg satte mig i forskellige stillinger. Så nu hvor jeg endelig har fået nogle spisebordstole der er til at sidde i, så kan jeg også godt inddrage spisebordet til et af de steder jeg ønsker at sidde og læse. Og havde vejret været varmere, så havde jeg også benyttet mig af altanen, men det er en smule koldt endnu. Så det bliver sofa og spisebord. :)

● Hvilke snacks har du valgt at købe?
Jeg havde i forvejen lidt forskelligt chokolade i skabet, men jeg ved med mig selv, at jeg gerne vil have en masse forskelligt at vælge imellem, da jeg ikke helt ved, hvad jeg er mest til når det skal tages frem. Så jeg har lidt chokolade, vingummier, saltstænger, gifler og frugt. Det må være fint. Derudover så har jeg også lidt forskelligt drikkelse - både varmt og koldt. Det må være nok snacks. :D

● Hvor meget forberedelse har du lavet i forbindelse med mad i løbet af det døgn?
Egentlig ikke noget. Jeg har selvfølgelig handlet det ind jeg skal bruge, men derudover har jeg ikke forberedt noget endnu. I morgen formiddag fikser jeg dog noget salat, så jeg ikke skal stå med det om aftenen, og så skal der ellers bare varmes ting og anrettes. Simpel as that. Gider ikke bruge for lang tid på at stå og lave mad, så jeg har valgt nogle nemme ting som er hurtige at fikse men stadig lækre.

● Holder du dig løbende opdateret på sociale medier eller lukke du af for det hele?
Well.. Jeg vil igen i år skrive et indlæg her på bloggen som løbende vil blive opdateret. Derudover så kigger jeg nok lidt forbi Twitter en gang imellem også, men derudover intet. Man bliver nemt fanget af noget online og så løber siden af med en. Såå.. jeg vil være minimalt online og bruge tiden væk fra computeren. Om det helt kommer til at holde ved jeg ikke, men det er min plan.

● Har du planer om at gøre noget ekstra for at gøre det hyggeligt i weekenden?
Well.. Jeg har tænkt mig at ligge klar til fodbad, ansigtsmaske osv.. Og så starter jeg dagen ud med et langt og afslappende bad. Derudover tror jeg bare jeg vil gøre noget afslappende musik klar, forberede lidt stearinhygge, sætte de varme drikke frem og... tja.. Masser af tæpper og puder. Så kan jeg vist ikke bede om mere hygge. :D

● Er der her på den sidste dag stadig nogle ting du mangler at ordne inden i morgen?
Well.. Jeg har fået handlet mad til Cosmo og mig selv. Samt alle de snacks jeg vil have til rådighed og lidt drikkelse. Så nu mangler jeg bare at færdiggøre rengøringen, som jeg lige holder en pause fra nu her. Vil gerne have at der ikke er noget der forstyrrer øjet eller humøret i weekenden, så det ordnes i dag. Og det er sådan set det. :D

4 kommentarer:

 1. Jeg har lånt dine tags :-) Credit er givet. Silentgirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :) Og hvor er det hyggeligt at du er hoppet med på den.

   Slet
 2. Glæder mig til at høre hvad du tænker om "Skaberens våben" - Anne-Mette - god fornøjelse! :

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh glæder mig også meget til at komme igang med den når jeg lige er kommet igennem denne stressede periode. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)