Den nye Rimmel Volume Shake Mascara

Tidligere på måneden var jeg forbi Matas, for at benytte mig af den 20% rabat jeg havde fået i forbindelse med min fødselsdag, og derved også få brugt det gavekort jeg fik ved samme begivenhed. Jeg brugte faktisk ret lang tid derinde, da jeg ikke helt vidste hvad jeg gik efter. Jeg havde kun to ting på min liste, men derudover var det ret frit.

Jeg faldt dog hurtigt over denne Rimmel Volume Shake Mascara, og den gjorde mig altså voldsomt nysgerrig. En mascara der aldrig klumper? Lyder for godt til at være sandt, men jeg måtte alligevel have den med hjem for at teste denne nye teknologi.

Den er helt ny og børsten er den type jeg normalt går efter ved en mascara. En børste der kan tage ordentlig fat i mine vipper. Denne mascara har en helt ny “Shake-Shake”-teknologi, som gør at man kan forhindre den i at tørre ud og derved klumpe. Det vil sige at når man føler den er begyndt at blive for tør, så kan man ryste den, og så skulle den være næsten som ny igen. Som sagt så lyder det for godt til at være sandt, men jeg er villig til at prøve det.

Den er stadig helt ny, så jeg har ikke haft brug for funktionen endnu, og den er stadig ret våd, så det er svært at udtale mig helt om den endnu, men.. den skiller da mine vipper ret godt selvom den påfører lidt for meget mascara af gangen. Det kan selvfølgelig også skyldes at der ikke længere er den der snævre hals, som kan "skrabe" det meste af den overskydende mascara af børsten.
Jeg bruger dog stadig en nål til at skille mine vipper ad (jeg er perfektionist på det område. Jeg hader når mine vipper klistrer for meget sammen), men formularen af denne mascara tørre ikke for hurtigt, så det er faktisk muligt at bruge en nål. Der er visse mascaraer jeg ikke kan bruge hvis jeg ønsker at rette vipperne til. Heldigvis er denne ikke en del af dem.

Så umiddelbart er dette en ret god mascara til min smag. Glæder mig til at finde ud af om denne shake-funktion bliver en fordel på længere sigt. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)