LookFantastic.dk Beauty Box - Maj 2017 - "Get The Glow"

Denne måneds Beauty Box fra LookFantastic ankom over to uger forsinket. Jeg havde faktisk opgivet at modtage den, men er super glad for at den alligevel nåede frem. Temaet på denne måneds box er "Get The Glow" og det handler altså om at finde sin indre og ydre glød frem. Og det skal månedens produkter altså hjælpe os med. Her ser I hvad min box gemte på:

Der var faktisk et par gengangere i boxen - eller produkter som jeg tidligere har modtaget, og det er blandt andet Glov Hydro Demaquillage "finger"-handsken. En super lækker lille sag der gør det nemt at fjerne ens øjenmakeup - helt uden sæbe. Ja jeg troede også det var løgn da jeg læste det, men vand og denne "finger"-dims klarer opgaven overraskende godt. Så jeg klager ikke over at have endnu en.

Næste produkt jeg tidligere har modtaget - så sent som i sidste måned - er James Read H20 Gradual Tan Misten. Jeg har siden jeg skrev om den sidste gang fået testet den, og den er super effektiv. Så meget at man også skal passe lidt på, for får man sprøjtet for meget på så bliver man altså orange. Såå.. det er et produkt man skal bruge med en vis forsigtighed.

Jeg var så også så uheldig at modtage et produkt der var totalt tomt. det var den tube Real Chemistry Luminous 3-minute Peel I ser på billedet. Havde virkelig glædet mig til at teste den, men.. den må jeg desværre gå glip af. Derimod var der et produkt i boxen, som ikke stod i folderen der følger med og giver en en lille beskrivelse af produkterne. Nemlig NuFace Prep-n-Glow, som er en form for klud med en blød og glat side og en gnubret side på den anden side. Den giver en lidt fornemmelsen af en scrub, så det er måske et plaster på såret? Ved det ikke rigtig.

Og nu hvor vi har fat i det med scrub, så var der også en Scrub Love Coconut Cranberry Body Scrub med. Og ohhh boy hvor er jeg glad for at have fået den med. Den dufter helt fantastisk og huden bliver virkelig lækker efter brug. Der er kokos og tranebær i, og så er det en pose med genluk. Perfekt til Sommeren og I kan tro jeg nok skal få brugt denne en del. :D

Der er også en hårolie med denne gang. Man kan få en af to varianter og jeg fik den der hedder System Professional Luxe Oil. En virkelig lækker hårolie og den gør håret super glansfuldt og virker ikke fedtet når man har påført det i håret. Selvfølgelig skal man stadig passe på med ikke at påføre for meget af gangen, men et par pump er ganske fint til langt hår.

Sidst men ikke mindst, så var der også en Mellow Baked Eyeshadow med i farven "Cream". Man kunne også få en i "Peach", men jeg er nu meget tilfreds med den jeg har fået. Den er perfekt til highlight til både øjenområdet og resten af ansigtet. Og selvfølgelig er det også en fin øjenskygge.

Alt i alt var det en helt okay box denne måned. Også selvom et af produkterne var tomt.

Boxen er modtaget som gave og til anmeldelse på LookFantastic's egen blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)