Smukke Vipper fra Depend Cosmetics

Jeg har altid elsket falske vipper, og selvom jeg ikke har brug for falske vipper til hverdag, så giver det altså bare lige det der ekstra pift til et look, når man ønsker at gøre lidt mere ud af det. Og jo flere forskellige vipper man har at vælge imellem jo bedre. På den måde kan man lave en masse variationer, og få forskellige udtryk ud af et look. Så jeg er altid på udkig efter nogle skønne vipper til fair priser. Jeg er sikker på at de dyre vipper der findes på markedet kan være fantastiske, men.. hvem har råd til at give over 200,- for et enkelt par? Ja jeg har altså ikke. Men så er det jo godt at der rent faktisk findes nogle billige vipper der samtidig med er fantastiske og super smukke. Jeg er især blevet voldsomt glad for Depend Cosmetics' vipper, og derfor måtte jeg bare prøve lidt flere forskellige par.

I vores lokale Matas er der stort set ingen at vælge imellem, så jeg kontaktede Depend for at høre hvor jeg ellers kunne få fingrene i nogle af de fantastiske modeller de har i deres sortiment. De tilbød så at sende lidt forskellige, og mit valg endte med at falde på disse 6 par. Jeg har to af dem i forvejen, men de er efterhånden ret godt brugt og trænger til at blive skiftet ud. Så det var oplagt at vælge dem også.

Udvalget er en god blanding af naturlige og lidt mere markante vipper, og det er perfekt til det jeg skal bruge dem til. Jeg har efterhånden en del looks på idé-listen og der vil disse vipper passe rigtig godt ind. Så I kan se frem til en masse kreative og farverige looks - men så sandelig også nogen alle kan være med på. Dvs. lidt mere neutrale men stadig rigtig smukke looks. Så det håber jeg at I ser frem til.

I kan se de udvalgte modeller her, men tænkte lige at jeg ville gå lidt mere i detaljer.

● Rebecka - Dette par er helt klart et af mine favoritter. Modellen har jeg faktisk allerede i min samling, men er et af dem jeg skal have skiftet ud. De giver super lange edderkoppe vipper uden at få det der meget klumpet mascara-look. Jeg synes især disse vipper er perfekte til farverige looks der lige skal bruge et par super lange og flotte vipper.

● Elin - Dette par minder meget om det første, men er lidt kortere og de er ikke helt så kraftige. Det gør dem mere naturlige af udseende og de er perfekte til dem der ikke ønsker et alt for kraftigt lash-look. Modellen er også korte på indersiden og længere i modsatte side hvilket giver en det der eftertragtede cat-eye-look. Jeg er stor fan.

● Cecilia - Dette par er endnu et af de lidt mere markante vipper. De har dog stadig et meget naturligt look, men da "buketterne" på vippen er det mere fyldige og lange, så gør det dem til lidt mere "vilde". Dog er denne model lavet med både sorte og brune "hår", så den er en god blanding mellem naturlig og vildere. Super smukke på.

● Anna - Dette par går folk oftest langt udenom. Hvilket jeg slet ikke kan forstå. Jo det er ikke ligefrem et naturligt look de giver, men hvis man ikke er bange for at have lidt kant og skille sig lidt ud, så er disse altså super smukke! Jeg har før brugt et par som disse, og det har både været som en hel vippe, men denne model er også super god hvis man ønsker at lave nogle "buketter" til brug på de nederste vipper eller til at fremhæve cat-eye-looket ved de øverste vipper. I har nok set et par af de looks, hvor jeg har brugt "buketter" ved de nederste og øverste vipper, og det kan altså blive nogle ret spændende look hvis man springer ud i forsøget. Så hvis man ikke lige er til looket af vippen her som den er, så prøv at bruge den på lidt andre måder. :D

● Sandra - Dette par er et af de mest eftertragtede. Det skyldes det meget naturlige look de har, men også at de er meget... fluffy! De giver en masse fylde uden at virke alt for unaturligt. Igen med den klassiske cat-eye form, og en lækker længde. Disse vil jeg mene passer til alle lejligheder. Hverdag, fest osv. Helt klart et must-have i ens lash-samling.

● Sara - Sidst men ikke mindst, så er der dette - hvad jeg vil kalde cat-eye-forlænger - par. Super naturlige men stadig med et par kraftige buketter, som vil fremhæve den yderste del af øjet og markere looket med... jah.. cat-eye-udtrykket. De ser ikke ud af så meget, men tro mig. De kan gøre den store forskel selvom man ikke skulle tro det.

Generelt om de par jeg har valgt er at de alle er med et klart bånd. Mange laves med et sort, men.. det er jeg ikke så meget til. Især fordi jeg ikke synes om at skulle være begrænset i mine looks. Jeg ønsker ikke altid at skulle bruge en sort eyeliner for at kunne bruge falske vipper, så disse med klart bånd er helt sikkert at foretrække hvis I spørger mig.

Derudover er hårene super bløde og giver derfor et langt mere naturligt look - også selvom man bruger et par af de vilde vipper. Jeg har også lagt mærke til at jeg aldrig har måtte klippe båndet på disse kortere for at de passede mine øjne, hvilket jeg normalt altid bliver nødt til ved andre vipper. Så det er også en kæmpe fordel ved disse Depend Lashes.

Nu skal der i den grad laves en masse lækre looks. :D

Modtaget som gave - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)