Smukke Depend Cosmetics Vipper - Hvordan ser de ud på?

For noget tid siden modtog jeg en masse skønne vipper fra Depend Cosmetics, som I kan se i dette indlæg. Jeg har nu været henne og lave et simpelt look, så jeg kan vise vipperne ordentligt. Har et billede før vipper, og så alle 6 vipper vist i brug. De er ikke sat 100% perfekt på, da det bare er for at vise hvordan de ser ud.

Det kan være at jeg på et tidspunkt tester flere modeller af, så I kan forvente endnu sådan et indlæg her til den tid. Men indtil da, så ser I her de 6 modeller jeg ligger inde med lige nu. ;)


4 kommentarer:

 1. Vild med Elin & Rebekka!!
  Wauv.


  // WWW.BLOGBYCC.DK

  SvarSlet
 2. Jeg gad virkelig godt at prøve et par. :D
  jeg kan bedst li de to nederste..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også de mest naturlige af dem. :) Der er faktisk tilbud på dem i Matas lige pt. hvis det er. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)