Fantastisk tur i Plantorama - Altanen har nu fået et ansigtsløft

Jeg har længe haft overvejet om jeg skulle have en form for altankasse ude på altanen og deri putte velduftende blomster, men.. jeg har ikke ret meget plads derude, og jeg vidste derfor ikke rigtig hvordan jeg skulle få løst det mest praktisk. Men i sidste weekend fandt jeg nogle små altan-kurve til væggen i Jysk og valgte at købe to med hjem. Mest for at se hvordan det ville se ud. Og jeg blev faktisk så glad for resultatet, at jeg droppede en hel altankasse og i stedet hængte de to små kurve op. Derefter gik jagten ind på at finde nogle lavendler og nogle andre planter der kan stå sammen med dem. Lavendel fandt jeg i Jem & Fix i går, og for at finde resten aftalte jeg med de gamle at vi ville smutte i Plantorama i dag. De skulle selv ind og kigge efter noget, så det var super at jeg lige kunne køre med derind.

Noget af det første jeg smed ned i vognen var en "Kattegræs". Cosmo har det med at tygge i alle mine grønne planter (hvilket er årsagen til at jeg har så mange fake planter i selve lejligheden), så hvis en Kattegræs kan fange hans opmærksomhed i stedet for, så kan mine planter på altanen måske få lov til at overleve lidt længere. Derudover fandt jeg en "Ildkrone", som jeg faktisk synes er super fin. Den var også i en anden farve, men den hvide med det gule var lidt mere safe, når det kommer til at kunne finde en anden blomst der kunne passe sammen med. Og det kan en "Marguerit". Jo kunne nok have fundet en billigere i Føtex, men.. tja.. Nu købte jeg den altså i Plantorama og selve krukken på den er også mindre, og passer derfor lige præcis ned i altankurven sammen med en "Lavendel". Margueritten var ikke mit førstevalg når det kom til en blomst til altanen, men de andre jeg faldt for var simpelthen så dyre. Og nu hvor jeg ikke har de mest grønne fingre og ikke er specielt god til at holde liv i planter, så ville det være surt at betale en masse penge for en plante jeg nok ikke kan få til at overleve. *Hehe*

Kattegræssen kastede Cosmo sig over lige med det samme da jeg kom hjem med den, og så gik jeg ellers i gang med at ordne altankurve. Hentede lidt perlesten hos naboen til i bunden af kurvene og så blev der sat en Lavendel i hver og så en Ildkrone og en Marguerit i hver deres side. Synes selv det er blevet super fint, og jeg glæder mig til at Lavendlen kommer i blomst. Det bliver en super velduftende altan. :D Jeg er stor fan. Kattegræsset er også kommet derud så Prinsen kan sidde og tygge lidt i det. Vores egen lille oase hvor vi kan nyde solen, en god bog og putte lidt. Så selvom jeg ikke har vildt meget plads, så synes jeg alligevel, at jeg har fået udnyttet det ret godt med de begrænsninger jeg har.

2 kommentarer:

 1. Ej hvor hyggeligt og det er da blevet så godt med de ting du fandt..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :) Jeg er også super tilfreds med resultatet.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)