Der drømmes om lidt forandringer i hjemmet

Jeg ved ikke om det bare er mig, men lige så snart det begynder at blive varmere i vejret, så har jeg det med at støvsuge nettet for Sommertøj og andre fine Sommer inspireret ting til hjemmet. Jeg ejer stort set intet Sommertøj, så det er jeg faktisk altid på udkig efter, men i år har jeg også været på jagt efter en masse nips og tekstiler til hjemmet. Ikke at jeg mangler noget til hjemmet – for det gør jeg ikke – men jeg har en stor trang til at ændre lidt på det herhjemme denne Sommer. Få nogle andre farver ind, nogle andre detaljer. Det er især ”naturen” jeg gerne vil have noget mere af. Jeg har selvfølgelig fået købt mig nogle nye planter, men har faktisk også fået købt mig nogle keramik kaktusser. Yup. Den bølge er jeg også blevet fanget lidt på. :P De er super fine og passer ind i den simple og stadig feminine stil.

Jeg har også haft kigget lidt på et nyt plaid til sofaen, og har faktisk fundet et hos Esprit, som jeg har forelsket mig ret så voldsomt i. Men det er i en prisklasse hvor jeg slet ikke kan følge med. Så derfor kigger jeg lidt hos Jysk også. Det er der jeg har købt de andre jeg har, så ved det er i en okay kvalitet, men jeg trænger ret voldsomt til at få skiftet dem ud. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu for hvilken det skal være, men det kan være der pludselig kommer nogle nye ting i løbet af Sommeren. Måske skal jeg endda tage nogle andre online shops i betragtning. Nogle forslag? Det må gerne være noget man har råd til. :) Igen urealistiske forslag.
Esprit.dk

2 kommentarer:

 1. Jeg kan godt li nogle stykker fra H&M home, der hedder perle strikket plaid 😉
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh! Dem tror jeg da lige at jeg må tage et kig på. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)