Hvorfor har folk bare ingen respekt?

"Hmm... Blev holdt vågen det meste af natten pga. støj oppe fra. Omkring kl 1 i nat bliver der ro. Falder i søvn på et tidspunkt efter at have set på uret en sidste gang hvor den viste 01:21. Bliver vækket om morgenen kl. 06:11 ved at de begynder at skære og brække vejen op ude foran min boligblok. Det fortsætter de med i en lille time. Tænker så at jeg vil prøve at få en lille times søvn mere. På dette tidspunkt er jeg virkelig træt og virkelig sur. For jeg skal op og på kursus og gerne være frisk til det. Dvs. jeg har hårdt brug for min søvn. Rækker ud efter mobilen der ligger til opladning, sætter vækkeuret og ligger mig så til at sove igen. Vågner senere ved et sæt. Ved ikke hvad det er der har vækket mig. Kigger på mobilen. Den er død. Ledningen må være deffekt for der er ingen strøm på mobilen. Kigger på uret i gangen og opdager den er 11:54. WHAT!?!??!?!?! Nå... ja så når jeg ikke den sidste kursusdag og nu er jeg pænt træt af de aber ude på byggepladsen og naboerne der ikke respekterer nattero. *Suk* Så er den dag blevet ødelagt og jeg sidder igen med dårlig samvittighed."

Tja... Sådan startede min dag ud, og jeg har sku været lidt små-gnaven hele dagen pga. den dumme start på dagen. Har svært ved at ligge den dårlige samvittighed fra mig, fordi jeg ikke dukkede op til den sidste dag på kursus, men.. for fanden.. Jeg er afhængig af min søvn for at kunne fungere ude blandt andre mennesker, og i nat/morges blev den simpelthen bare fucket så meget op, at den endte med at ødelægge hele dagen for mig. Også selvom jeg faktisk endte ud med at få rigeligt af søvn. Men det betød at jeg igen måtte skuffe folk. Og det har jeg det virkelig skidt med. Men jeg kan ikke lave om på det, så må bare prøve at ligge dagen i dag bag mig, og få det bedste ud af den kommende weekend.

En weekend jeg har set frem til. Min søster kommer nemlig på besøg og holder Sankt Hans sammen med os. Det er så mange år siden vi har gjort det, så vi har aftalt at hygge max denne weekend. Jeg smutter ned og køber lidt bobler til os i morgen, og så skal jeg ellers derud og hygge. Er sikker på at det bliver en rigtig god weekend, og hvor er jeg dog glad for, at vi har fået set ekstra meget til hinanden de sidste par måneder. Jeg savner hende så meget når der går længe imellem. Så hele min weekend kommer til at stå i familiens tegn.

For at gøre dagen i dag en smule bedre, så har jeg her til aften lavet mig en kop mokka og har taget min bog frem. Jeg er gået igang med "Rebecka Martinsson"-serien af Åsa Larsson, og hvor er det skønt at jeg kan skifte lidt imellem de mange genrer så jeg ikke risikerer at køre død. Men må dog indrømme, at der har været et par dage, hvor jeg ikke har fået læst. Jeg ville lige se hvad TV-serien "Scorpion" var for noget, som starter på Kanal 5 på Tirsdag, og OMG!!!! Jeg har abstinenser nu. Der er indtil videre 3 sæsoner, men det er kun den første der er tilgængelig på Netflix. Og jeg kværnede den på to dage og nu sidder jeg med de største cravings efter at se de to næste. Det gør bogstavlig talt ondt grundet længslen efter at se mere. *Hahaha* Don't know what to do! Så jeg prøver at komme på andre tanker ved at se lidt film og læse lidt. Men den serie sidder sku fast i mig. Så jeg må på jagt efter andre muligheder for at se resten. :P

Men ja.. Her til aften står den på lidt læsning, og så ser jeg frem til at se min søster i morgen og hygge resten af weekenden. Håber I derude har planlagt noget hyggeligt også og at I får en god Sankt Hans. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)