Nyt køb - Morphe Brushes 35F Palette

Jeg har nævnt nogle gange før at jeg virkelig gerne ville have Morphe Paletten i 35 Fall into Frost i min samling, og nu hvor jeg fylder 19 år som personlig blogger denne måned, så tænkte jeg, at det ville være en perfekt "fødselsdags"-gave til mig selv. Så jeg fandt et sted hvor den blev solgt og købte den. Yup.. Den er nu min. Den er stort set kun i shimmer - bortset fra den sidste række der er matte - og farverne er så smukke! Der er nok et par gengangere fra andre paletter jeg har, men der er også nogle helt nye, som ikke er i nogle af de andre. Endnu en perfekt Efterårs palette, som også kan bruges resten af året. Hold nu op hvor er jeg varm indeni lige nu.

Jeg overraskes gang på gang over hvor pigmenterede disse paletter er - især øjenskyggerne i shimmer. Hold nu op altså! Jeg er glad for, at jeg ikke holdt mig til de matte paletter, som egentlig var planen fra starten, for hold nu op hvor ville jeg have været gået glip af en masse. Men nu tror jeg også at jeg har fået mættet min trang til Morphe Paletter. Af dem der er ude har jeg alle dem jeg har savlet over, såå.. medmindre der kommer en helt igennem fantastisk palette, så bliver denne den sidste. Sidst men ikke mindst, så får I lige lidt swatches. :)


Nu har jeg følgende af de store Morphe paletter:
35C (Multi-Color Matte)35W (Warm)35P (Plum)
35OS + 35OM (Shimmer Nature + Matte Nature)35F (Fall Into Frost)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)