Moldit - Til den kreative sjæl

For noget tid siden fik jeg en mail fra Moldit, hvori de spurgte mig, om jeg ville teste deres produkt. Firmaet er beliggende i Svendborg, og det gør det pludselig lidt mere lokalt. Fedt tænkte jeg. Og for at det ikke skal være løgn, så stødte jeg faktisk på et par gutter (inkl. ham jeg har skrevet sammen med) bag firmaet da jeg var til Livsstils Messe ved Valdemars Slot i Lørdags.

Efter jeg fik kigget lidt nærmere på det, kunne jeg se, at det mindede meget om det produkt jeg bruger til at lave sfx ting til mine lidt vildere looks. Altså det produkt jeg laver horn, tænder og andre små detaljer med. Dette er bare gennemfarvet og i forskellige farver. Det fede ved dette er dog at et er bionedbrydeligt. Så det skader ikke naturen, og dét er altså en rigtig vigtig ting i min verden. Så jeg takkede mange gange ja tak til at få tilsendt et startkit, så jeg kunne komme i gang med en lille anmeldelse.

Folk der kender til cernit eller fimoler ved hvor irriterende det kan være, at man ikke har et færdigt produkt når man er færdig med at kreere sit projekt. Det skal nemlig bages i ovnen, og selv det kan være lidt et sats. Rigtig mange ting kan gå galt i ovnen, og så er det umuligt at lave om hvis man synes det skal ændres lidt. Dog kan man arbejde med det længe uden at det størkner inden bagningen. Men hvis man er utålmodig, kan et produkt som Moldit måske være en mulighed.

Plasten her opvarmes i kogende vand (man kan enten koge det i en gryde eller i en elkedel), og når det så er blødt op, kan man begynde at arbejde med det. Man skal dog lige være opmærksom på, at det kan være utroligt varmt lige i starten. Men det køler ret hurtigt ned, så man skal også være klar over, at man skal arbejde lidt hurtigt. De første par gange lykkedes det mig ikke at lave noget brugbart, men med lidt øvelse så bliver det lidt nemmere. Men igen.. man skal være lidt hurtig. Man kan selvfølgelig godt putte det ned i det kogende vand igen, men så skal man passe lidt på, da det igen bliver blødt og klæber sig til andet plast. Det vil faktisk sige, at du til hver en tid kan putte det i kogende vand og starte forfra. Dog skal man være opmærksom på, at hvis man har brugt flere farver sammen, så vil disse være blandet med hinanden. Men der er altid mulighed for at genanvende plasten. Det kræver øvelse at arbejde med, men lige så snart man har fundet den rigtige rytme og øvelse, så kan man få lavet en masse fine ting. Og så kan man jo mixe farverne hvis man ønsker nogle flere muligheder, så man kan få mulighed for at lave andre kreative idéer. Og man kan endda bruge Moldit til at reparere værktøj, lave en mobilholder, isolere svage ledninger osv med. Mulighederne er mange. Det er kun ens kreativitet der sætter grænser.

Som I kan se, så har jeg været lidt kreativ i weekenden. De første to ting (insekterne) lykkedes ikke heeeelt som jeg havde ønsket, men mine gopler er blevet rigtig fine! Der kommer en DIY senere på ugen, hvis I skulle være interesseret i at se hvordan jeg gjorde. :)

Så hvis I mangler idéer til hvad I kan lave af kreative ting og projekter med og uden børn denne Sommer – og andre tider på året - så kan jeg varmt anbefale jer at prøve Moldit. Smut ind på deres site og læs mere om det og se priser.

Modtaget til test og anmeldelse af Molditworld.com - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)