DIY - Velduftende Krans af Lavendel og Eucalyptus

Min eucalyptus trængte virkelig til at blive klippet lidt ned, så i stedet for at smide grenene ud, så besluttede jeg mig for at bruge dem til noget fint i stedet for. De dufter jo skønt, så hvorfor ikke udnytte det? Jeg ville så gerne lave en krans med dem og tilføje noget lavendel, men min egen lavendel på altanen er ikke lang nok og jeg ville også være ked af at skulle klippe dem alle af - der er nemlig heller ikke ret mange skud i mine altankurve. Så derfor gik jeg på rog nede i haven. Vi har vildt mange i et af vores bede, så det ses ikke hvis jeg klippede nogle af.

Det eneste jeg skulle bruge var tråd og så mine udvalgte grene til kransen. Og så var det ellers bare med at få dem bundet sammen Og voilà! En virkelig lækker velduftende krans til døren, væggen, bordet eller hvor man nu vælger at bruge den. :D


2 kommentarer:

  1. hvor ser det bare fint ud :) Det giver bare noget andet til rummet, med sådan en krans :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak. :D Ja det gør det. Og så dufter den skønt så længe den hænger der.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)