Endelig med cover på min Bullet Journal igen

Tilbage i April måned besluttede jeg mig for at ændre lidt på min Bullet Journal. Jeg ville gerne have et andet "cover" og jeg ville gerne have mulighed for at arbejde med mine spreads i løs form, så jeg begyndte at kigge efter et ringbind. Det viste sig dog hurtigt at det var nemmere sagt end gjort.

Jeg begyndte at fortryde, at jeg ikke købte det læder-ringbind de havde i Tiger sidste år, da det ville have været perfekt. Men da jeg ikke har kunne finde det hos dem siden, så måtte jeg finde på en anden løsning. Jeg brugte flere timer et par aftner på at kigge på eBay og pludselig fandt jeg et simpelt ringbind med filtomslag. Selve looket på det faldt jeg ret hurtigt for. Ja det kommer til at virke som velkro mht. Cosmos pels, men.. det er bare så fint! Så jeg bestilte straks et i lys grå hjem. Det ville tage 2 måneder, men jeg tænkte at det var ventetiden værd. Så jeg måtte lige leve med at skulle have min BuJo i læse ark i de par måneder. Som I også kan læse om i dette indlæg.

Men mit nye "cover" nåede aldrig frem.. Derfor forsøgte jeg hos en ny sælger og måtte igen vente i en lille måned, men langt om længe nåede det frem! Jeg bestilte det i sort denne gang, for hvis nu det grå alligevel kom, så havde jeg ikke to i samme farve. Men det grå er stadig ikke nået frem, så jeg har bestilt den farve igen. Så har jeg to jeg kan skifte lidt imellem alt efter humør. Men indtil videre er det sorte blevet taget i brug, da jeg nu har fået det hjem. Og så slipper jeg for at mine løse sider ligger og flyder rundt over det hele.

Jeg er super tilfreds med det nye look og har også en ny Personal Planner notesbog jeg kan tage sider fra. Så nu kan jeg for alvor begynde at tage min Bullet Journal i brug igen.

Der er stadig nogle sider jeg ikke har fået helt udfyldt endnu, men det kommer med tiden. Jeg har valgt at gøre det super simpelt med en masse ting, så de fylder ikke længere så meget. Derfor er der mange "huller" hvor jeg kan tilføje nye ting når jeg føler brug for dem. Kigger også jævnligt på andres billeder af deres BuJos på nettet for at finde inspiration, men der er endnu ikke noget jeg føler jeg selv kan bruge. Men det kommer nok.

Og nu hvor jeg har valgt at holde det super simpelt, så er der også plads til lidt kreative ting hist og her. Det var ellers planen at jeg ville droppe helt at tegne i min Bullet Journal, men jeg begyndte hurtigt at savne det, så jeg begyndte at doodle lidt på de forskellige sider. Synes selv det er blevet super fint, og giver lige det der ekstra der gør den personlig og unik.

Hver måned bruger jeg så en ny washi tape i magnen, så jeg også får lidt farve ind i min BuJo. Så behøver jeg ikke at tegne så meget, men det sker dog alligevel at jeg lige laver lidt krydseduller hist og her. Juli er dog indtil videre ret simpel og stadig uden nogen kreative tegninger. Men det kan være det kommer. Sidste måned brugte jeg nogle klistermærker for at dekorere månedens sider, så det kan være jeg skifter lidt imellem selv at tegne noget og bruge søde klistermærker. :)
Som I kan se er mønsteret på washi tapen med den smukke monstera plante, og den tape har jeg fundet på eBay også. Den var lidt dyr, men helt klart pengene værd. Det giver lige lidt ekstra på siderne.

Så ja.. Dette er nu min nye opsætning af min Bullet Journal, og jeg tror dette passer min personlighed bedst. Der er så mange muligheder. Og så glæder jeg mig helt enormt til at få det lysegrå cover hjem. Har nemlig også købt et lille penalhus i forhåbentlig samme farve, som jeg så kan have med på farten. Og på det grå cover og penalhus påfører jeg et lille patch med en ræv på. Har dem liggende og glæder mig til at få syet på. Så er der i hvert fald ingen tvivl om hvem det tilhører. :P Lover at tage billeder af det færdige resultat når det er og poster det herinde på bloggen. Så stay tuned for that.

2 kommentarer:

 1. Hvor er den bare lækker er totalt fan..
  Ville ønske jeg var god til sådan noget også til at bruge det.. haha..

  Håber du får en dejlig uge og tak for sidst..

  Knus Jeanette - http://www.jeasblanketanker.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Mangler stadig nogle ting i den, men de er endnu ikke kommet hjem fra Kina. Men ja nu begynder det så småt at ligne noget. Efter meget lang ventetid.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)