En lille update siden sidst jeg gav lyd fra mig

Jeg kan ikke følge med længere. Dagene forsvinder for hurtigt for mig. Vi er jo først lige startet på ugen! Right? NEJ?!?!?! O_o Se! Jeg kan ikke følge med! Og jeg kan ikke engang fortælle hvad dagene er gået med, for.. ja.. kan ikke huske det! *Haha* Men i dag har jeg da fået ordnet lidt løse ender og fået fikset lidt kreativt. Så lidt praktisk har jeg da fået ordnet.

Der er også sket lidt siden sidst jeg gav lyd fra mig herinde. ;)

● Jeg har fået ordnet mit hår så jeg igen har mine blågrønne spidser. Hold da op hvor har jeg savnet det.
● Der er kommet godt gang i min planner-instagram-profil. Jeg har planer om at være langt mere aktiv derinde, og kan allerede se det har en effekt. Har fået en hel del følgere de sidste par dage.
● BeautyBoxen fra LookFantastic er ankommet og jeg er gået igang med at teste produkterne.
● Jeg er også blevet udvalgt til en kampagne hos Buzzador, og de produkter skal jeg nu også til at teste. Og så er det endda nogle produkter jeg i forvejen er ret glad for. Nogle af dem i hvert fald.
● Jeg er blevet en smule afhængig af Somersbys nyse "Sparkling Rosé" variant i deres Orchard Selection. Mums den er god! Og så har den endda været på tilbud et par gange allerede denne måned. Slet ikke dårligt!
● Planerne for weekenden er ikke længere så sikker, men krydser fingre for at de stadig bliver til noget. Har set så meget frem til den.

I morgen vil jeg se om ikke jeg kan få færdiggjort en lille DIY. Og brainstorme lidt andre kreative projekter. Jeg bliver nødt til at være i god tid, da jeg ikke ved hvor meget tid jeg får til det senere. Så hellere få kigget lidt på det nu imens jeg har tiden - sådan da. Og så VIL jeg altså få læst lidt også. Så det er en afslappende dag jeg går i møde. :)

Nå, men jeg vil smide mig på langs i sofaen og stene lidt TV inden jeg skal finde min seng. Håber I andre har haft en god dag, og at I går en hyggelig weekend i møde.

2 kommentarer:

  1. Kan bare ikke finde den der somersby nogen steder... ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Virkelig??? De har både den alm. og en stor version her i Faaborg. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)