En regnfuld Søndag og en tur til det Gamle Mejeri i Kirkeby

Denne weekend blev ikke helt som planlagt. Men det gør ikke noget. Den endte med at blive fuldt booket alligevel. I går tog jeg ned til min mor for at slikke lidt sol og spise med om aftenen da min far kom hjem fra arbejde. Vi blev der enige om at tage ud til kæmpe loppemarked i det Gamle Mejeri i Kirkeby i dag, som ellers også var planen til at starte med, hvis min søster og hendes kæreste kom. Jeg har gerne ville derud i noget tid nu, så det var dejligt at de gamle ville med. Det levede dog ikke helt op til forventningerne i år. Det er det samme som de havde sidste år og der var ikke rigtig noget nyt eller nogen udskiftning af de ting folk solgte, såå.. det var ikke den oplevelse jeg havde håbet. Jeg fik dog købt et par ting. En trilogi på Engelsk og et lille sødt fad. Men det var også det. Der var ikke rigtig noget af interesse ellers. Så jeg må tage ned i vores lokale genbrugsbutikker i næste uge og få stillet min loppemarked-sult. :P Har også et par ting jeg specifikt leder efter, så håber jeg kan finde dem hernede i stedet for.

Næste uge bliver en mix af personlige projekter jeg gerne vil have lavet, lidt praktisk, og så skal jeg som sagt på jagt i vores lokale genbrugsbutikker. Så den uge skal nok ende med at gå stærkt. Og så ser jeg frem til at min søster og hendes kæreste endelig kommer til Fyn næste weekend. Lidt trist hun ikke kom i denne, men hun gik ikke glip af noget, så det gør nok ikke ret meget.

Men nu vil jeg læne mig tilbage i det bløde med en bog og slappe af resten af Søndagen. Håber I andre ude bag skærmene har haft en lækker weekend. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)