Genbrugsfund - Jagten efter smukt bestik

Jeg elsker at besøge genbrugsbutikker, markeder og andre steder med genbrug. Der er noget magisk ved gamle og unikke ting. Dog har jeg primært gået efter bøger, ting til DIYs og pyntegenstande til hjemmet og til fotografering, men på det seneste har jeg fået smag for endnu en ting. Smukt bestik!

Det startede faktisk med at jeg fandt en ske (Den I ser på billederne) i en af vores lokale genbrugsbutikker. Jeg blev straks forelsket i det smukke og dekorative skaft. Jeg købte kun den, da jeg på daværende tidspunkt ikke tænkte på at skulle have mere. Men siden har jeg haft en form for kriller i kroppen. En kriller der fortalte mig, at jeg bare måtte på jagt efter noget mere. Jeg ved at der er en gaffel med det samme design nede i den pågældende genbrug, så i næste uge skal jeg ned og se om de stadig har den.

Men der er endnu et sted jeg bare må besøge igen! Det sted hvor jeg købte de to gafler I også ser på billederne. De havde flere af dem, men da jeg kun ønsker én af hver slags, så købte jeg kun disse to. Jeg ved at de har andre designs så dem håber jeg på at få lov til at kigge på næste gang jeg kommer derop. Og så skal jeg have hørt om de har skeer og knive også. Ved ikke hvorfor jeg ikke spurgte efter det da jeg var deroppe første gang, men.. tja.. Jeg har ikke kunnet tænke på andet siden. Jeg ved dog ikke hvornår de har åben, og det irriterer mig. Men jeg var deroppe sidste Lørdag, så tager chancen Lørdag i næste weekend og kører derop. Og krydser fingre for at de har åben. Det er et ældre ægtepar der har biksen, så tror ikke som sådan at der er nogle faste åbningstider. Derfor er det nok lidt af et sats at køre derop. Men jeg gør det gerne hvis det viser sig at jeg kan finde mere. :D

Hvis nogle af jer ligger inde med bestik som dette eller kender steder hvor det kan købes, så må I meget gerne lade høre fra jer. :) Jeg er blevet ret hooket på at få skiftet mit ret så kedelige bestik ud med noget flot og dekorativt som disse. Så hvis der sidder nogen derude på den anden side af skærmene der kan hjælpe på den ene eller anden måde, så vil jeg blive lykkelig. På forhånd tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)