Månedens Favoritter - Juli 2017

Juli måned er nu slut og den sidste Sommermåned er gået igang. Derfor er det også blevet tid til at få kigget lidt på de favoritter jeg har haft i Juli. Det har været en ret stille måned og jeg har ikke rigtig brugt ret mange ting og produkter, men derfor har jeg alligevel haft et par favoritter, og det er dem jeg vil vise frem her i dag.

Jeg tester i øjeblikket disse Garnier Respons Shampoo, Balsam og Hårmaske med Oat Milk igennem Buzzador og hold da op hvor er jeg blevet vild med den variant. I sidste måned havde jeg faktisk også en shampoo og balsam fra Garnier Respons iblandt mine favoritter. Men de laver altså virkelig også nogle lækre varianter og håret bliver så lækkert blødt af dem. Så selvfølgelig skulle disse produkter være iblandt denne måneds favoritter også.

Jeg har også fået læst serien "Love is War" af R. K. Lilley sidste måned og hold da op! Jeg vil ikke skrive for meget om dem her, da jeg skriver en anmeldelse af bøgerne senere på ugen. Så hold øje med den hvis I ønsker at vide lidt om hvad de handler om og hvad jeg synes. Men det siger nok lidt sig selv når nu de er i min favorit-pulje. :P

Jeg er simpelthen så glad for at jeg langt om længe modtog et af de mange ringbind i filt til min Bullet Journal jeg har forsøgt at bestille fra eBay. Det er dog kun det sorte her der er nået frem. Det irriterer mig at det lader til at de lysegrå forsvinder hver gang. Har selvfølgelig mine mistanker, men så længe jeg får mine penge tilbage så jeg kan bestille igen, så går det nok. Men nu har jeg snart ventet i 4 måneder på det grå, så er ved at være pænt irriteret. Det sidst bestilte er stadig på vej (påstår de), så nu må vi se. Det skulle have været nået frem for et par uger siden. Men nu må vi se om jeg igen skal kræve at få mine penge tilbage og bestille fra endnu en ny sælger. *Suk* Men det sorte nåede da frem, og det har jeg haft stor glæde af.

Jeg har også været super glad for min Naked Lips Aftersun Lipbalm i Juli. Der har jo været et par dage med bagende sol og virkelig slem varme, og det kan mine læber altså ikke rigtig arbejde med. Så denne læbepomade har virkelig været min redning. Duften er skøn og så indeholder den aftersun. Intet mindre end perfekt.

Jeg har i den grad også nydt en enkelt Somersby Orchard Selection i Sparkling Rosé en gang imellem. Den smager altså fantastisk. Og nu kan man også få dem i større flasker, sååå..... det kunne godt ske at jeg gik over til dem de næste par gange. ;)

Sidst men ikke mindst så har denne MorrocanOil Hydrating Styling Cream så sandelig også været en stor favorit i Juli. Hold da op hvor gør den altså mirakler med mine tørre spidser. Der kan mine mange hårolier altså ikke være med. Så denne skal helt sikkert købes igen når den nuværende tube er blevet tømt. Ganske enkelt fantastisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)