Nyt køb - Staedtler Noris Club Watercolor Pencils

Jeg savner at tegne og være kreativ, og da jeg nu har besluttet mig for at prøve at være lidt mere kreativ i min Bullet Journal, så tænkte jeg at jeg ville gå igennem alle mine hobbyredskaber og se hvad jeg egentlig har. Jeg har en masse kuglepenne og lidt farveblyanter, men det er ikke rigtig nok. Jeg mangler noget andet. Og har før været rigtig glad for at male med vandfarver, men ønskede ikke vandfarver som sådan. Men nærmere et produkt der kunne bruges til dét og noget mere simpelt. Og da kom jeg i tanke om lige netop sådan et produkt, som jeg havde set for lang tid siden. Der er tale om disse Staedtler Noris Club Watercolor Pencils.

Det er vandfarver og farveblyanter i ét produkt og det er perfekt til det jeg skal bruge dem til! Der er så mange muligheder i disse og det at de kan forvandles til vandfarver er intet mindre end magisk. Så jeg gik straks igang med at lede efter et sted at købe dem.

Der er rigtig mange steder at købe dem online, men jeg ønsker ikke at give en halv formue for dem. Slet ikke hvis de viser sig ikke at fungerede helt som ønsket når jeg så modtog dem og fik dem testet. Jeg ønskede oprindeligt at købe den helt store pakke med 60+ farveblyanter, men de var simpelthen for dyre. Fandt så disse ret billigt hos Penstore.dk og 36 stk er egentlig et ret godt antal farver. De havde desværre ikke den store pakke, men hvis de havde, så kunne jeg godt finde på at have købt dem på et senere tidspunkt. Men jeg starter lige med 36 denne gang.

Det smarte ved disse er, at de selvfølgelig kan bruges som farveblyanter - hvilket de jo også er. Og de er simpelthen så lækre og bløde. De blender fint med hinanden og virker ikke hårde ved papiret når man tegner på det. Det kan alm. farveblyanter godt have en tendens til.

Og så er der jo vandfarvedelen i dem. Der følger en lille pensel med i dette sæt. Tror dog at jeg vil finde mine egne mindre pensler frem og bruge dem også, da den medfølgende godt kan blive en smule for stor. Men dyppes en pensel i vand og påføres ovenpå disse farveblyanter (Altså det man har tegnet), så forvandles de til super fine vandfarver. Har vist det med lidt swatches på billederne herunder. Jeg startede med at tegne en lille swatch med alle farverne og derefter er der tilføjet lidt vand med pensel. Hold da op siger jeg bare! De er perfekte!

Jeg er super tilfreds med mit køb, og jeg glæder mig til at komme rigtig igang med at få dem brugt. Skal lige have testet om de er gode på det papir jeg bruger i min Bullet Journal og hvis ikke, så må jeg bruge noget andet til de sider hvor jeg skal lege lidt. :) Det er helt sikkert ikke de sidste Staedtler Watercolor farveblyanter jeg køber. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)