#GoodieBoxDK Juli 2017 - "Summer Fling"

(Reklame) Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Så er det blevet tid til at kigge lidt nærmere på denne måneds Goodiebox. Jeg har haft den i et stykke tid nu, og har fået testet lidt af produkterne, så jeg er klar til at give jer min ærlige mening om dem.

Temaet for denne måneds box er "Summer Fling". Vi får produkter der kan pifte vores faste rutiner en smule op og produkter der kan forsøde Sommerdagene (Selvom det ikke er meget Sommervejr vi har fået fornøjelsen af det sidste stykke tid) en smule. Lad os kigge lidt på dem.

● Mesauda - Definitive Mascara - Jeg elsker en god mascara. Og når vi får mascaraer i disse beautyboxe, så bliver jeg bare så glad. Især fordi man på den måde får testet mascaraer man normalt ikke ville have givet en chance, da man gerne holder sig til det man kender. Og jeg er lidt kræsen. Børsten skal være god at arbejde med og det samme med selve mascara-produktet.
Børsten på denne mascara er heldigvis en af dem jeg personligt går efter, da den er god til netop mine lange vipper. Dog er selve produktet ikke heeelt så godt. Den klumper ret meget ved påføringen, og forsøger man at redde det, så ødelægger man gerne det hele, da den tørre ret hurtigt. Så den er ret svær at arbejde med, for en der er lidt perfektionistisk med sin mascara og som gerne vil have lidt ekstra tørretid.
Full size (9 ml) - Vejl. pris 99 kr

● Rodial - Dragon's Blood Eye Mask - Disse er faktisk det eneste i boxen jeg endnu ikke har testet. Fordi vi kun får med til én gang, så vil jeg gerne gemme dem til en dag hvor jeg virkelig har brug for dem. Derfor kan jeg ikke sige ret meget om dem andet end det der står beskrevet om dem. Det er en øjenmaske der skulle være god til at dulme hævede øjne og reducere mørke rande under dem.
1 stk (5 g) - Vejl. pris 425 kr for 8 stk

● ModelCo - Instant Brows - En brynpen! Endelig en pen og ikke en promade eller børste-produkt. Jeg har ingen bryn, så brynprodukter der skal påføres med brush eller mascara-ish børste kan jeg ikke rigtig bruge. Men en brynpen kan jeg arbejde med. Men der stopper begejstringen også. For farven er meget... varm. Næsten gulbrun/orange. Slet ikke en farve der ser godt ud på. Den kan måske bruges til folk der er blond, men.. tja.. Jeg kan i hvert fald ikke bruge den. Men dejligt endelig at se en brynpen.
Full size (1,5 g) - Vejl. pris 115 kr

● Ilse Jacobsen - SUN Seaweed Face Cream SPF 15 - Tanken bag produkter som dette er god.. Men når de får ens hud til at blomstre med uren hud, så fordufter det fantastiske og sjove altså i at påføre solcreme i ansigtet. Derfor har jeg kun testet denne en enkelt gang. Jeg er nemlig stadig på jagt efter en der ikke får mig til at ligne en teenager (akne-mæssigt altså). Påførte den om morgenen og allerede om aftenen kunne jeg se min hud blev værre. Så denne takker jeg nej tak til. Men tanken er som sagt rigtig god. Bare en skam de har den uheldige effekt på ens hud.
Full size (50 ml) - Vejl. pris 145 kr

● Naobay - Vitality & Shine Shampoo - Naobay er et skønt brand, og jeg har især været rigtig glad for en håndcreme vi fik med på et tidspunkt. Derfor var jeg ret spændt på denne shampoo. Den dufter skønt og håret bliver faktisk ret lækkert efter brug. Den skulle være rigtig god når det kommer til at fremme hårvækst. Noget jeg har hårdt brug for pt. da jeg mister hår i store totter hver dag. Ved det er pga. min psoriasis der angriber min hovedbund lige i øjeblikket, så jeg har hårdt brug for produkter der kan hjælpe med at få det til at gro ud igen.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 185 kr

● Weleda - Nail Care Pen - Jeg er et fjols til at pleje mine negle. Især nu hvor de... tja.. min psoriasis er også slem i dem i øjeblikket. Så jeg har lidt opgivet. Men derfor er det stadig vigtigt at jeg sørger for at mine neglebånd ikke bliver for tørre. Hvilket er et problem med den dumme hudsygdom. Så denne pen falder på et tørst sted denne måned. Tørt.. You got that? :P *Hehe* Men ja.. Jeg har brugt den i noget tid nu, og jeg må sige at den er ret lækker. Jeg har ikke fået styr på de tørre neglebånd (Det er stort set umuligt i min situation), men de flækker ikke så meget pt. når jeg bruger denne pen. Og så dufter produktet man masserer ind i negl og neglebånd fantastisk. Så thumbs op herfra.
Full size (2,2 ml) - Vejl. pris 95 kr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)