Video - Min Bullet Journal

Jeg har længe overvejet om jeg skulle lave nogle små korte videoer en gang imellem, for at vise hvad jeg laver af kreative ting i min Bullet Journal. Jeg er stadig i test-perioden hvor jeg prøver at finde mine faste skabeloner osv, så jeg tænkte at det kunne være oplagt at vise det frem på den måde. Og som sagt så vil jeg også begynde at være mere kreativ. Måske vil jeg endda en gang imellem lave videoer af når jeg laver de kreative detaljer?! Må tiden vise. Men den første video her er sådan set bare en gennemgang af min nuværende Bullet Journal, hvordan den ser ud, hvad jeg har i den, hvad jeg bruger osv. Så må vi se hvad jeg finder på fremover. ;)


2 kommentarer:

  1. Du er super dygtig og kreativ - Er vild med dine kreationer..

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak. :D Håber det bliver mere kreativt fra nu af dog. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)