Makeup Look til "Sjælehenteren" af Katja L. Berger : Døden

I dag kan I finde en tutorial til dette makeup look på forfatter og blogger, Katja L. Berger's blog. Dette look er inspireret af Døden i hendes kommende bogserie "Sjælehenteren". Der er et look mere og det bliver offentliggjort senere på måneden. ;) Glem ikke at se det første her.

Den første bog i "Sjælehenteren" udkommer i September, så der er ikke så længe til længere. Og jeg glæder mig så meget til at få læst den. Men indtil da kan I tjekke mine tutorials ud. De to første kan I finde på Katja's blog og der finder I også en liste over de ting jeg har brugt til de forskellige looks. Kom direkte ind til dagens tutorial ved at klikke på billedet herunder eller linket øverst i dette indlæg.

Døden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)