Jeg har læst "Papirprinsessen" af Erin Watt - Første bog i "Royals"-serien

Bogen er venligst tilsendt af Gyldendal og Flamingo - Meningerne er mine egne. ("Sponsoreret")
Jeg har haft fornøjelsen af at læse "Papirprinsessen" af Erin Watt, som Gyldendal og Flamingo har været så venlige at sende til mig. Det er første bog i en serie der hedder "Royals", og udfra hvad jeg kan se, så er der indtil videre planlagt hele 5 bøger i den. Denne er så den første der er udkommet på Dansk og jeg kan ikke vente med at de andre også bliver udgivet og oversat.

I bogen følger vi Ella Harper - en 17årig high school-studerende som for nyligt har mistet sin mor. Da hun blev syg begyndte Ella at arbejde som stripper for at få råd til morens medicin og til overlevelse. For det er hvad Ella er - en overlever. Hun har aldrig mødt sin far, så da hun en dag møder Callum Royal - en stenrig og Stevens (hendes far) bedste ven, med beskeden om at han er død og at Callum nu er hendes nye værge, så vender det op og ned på alt i Ellas liv. Hun har været på flugt siden morens død, og det passer hende på ingen måde at en anden person nu skal styre hvad hun skal og ikke skal gøre. Men der er penge involveret. Mange penge. Så selvom Ella mest af alt gerne vil flygte videre, så er der noget der stopper hende. Nysgerrigheden efter at lære mere om Steven og for at se hvad hele dette "ny familie" indebærer. Hun bliver tilbudt et hjem, penge og muligheden for at tage sin uddannelse på en af de fineste skoler muligt. Men Callums fem sønner gør det ikke nemt for hende. De nægter at acceptere hende som en del af familien. Men det stopper ikke Ella. Hun er stædig selvom hun er rædselslagen for hvad det end er hun har rodet sig ud i. Sex, hævn, penge og magtspil er de største overskrifter i denne familie og deres omgangskreds' liv.

Dog er der især en af disse brødre som sætter et større indtryk på Ella end de andre. Hun er både bange for ham men i den grad også tiltrukket af ham. Meget. Men mørke hemmeligheder ligger og ulmer under overfladen og det viser sig hurtigt at det er en rigtig dårlig idé at få følelser for en i Royal familien. Især hvis man gerne vil undgå at blive såret.

Mere kan jeg faktisk ikke rigtig skrive.. For jeg kender ikke slutningen på denne historie. Som sagt så er det kun denne ene bog der er udkommet på Dansk, og de to næste har jeg ikke i min besiddelse. Og så er der igen to mere som endnu ikke er blevet skrevet. Så jeg har ingen anelse om hvordan det slutter, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind! For hold da op en eksplosiv slutning denne bog har. Man sidder tilbage med den der "NEEEEEEEJJJ!!!! Hvad nu? Hvorfor slutter den nu?? Det kan man da ikke bare gøre!!!! Hvad sker der så??? LAD MIG FÅ DET AT VIDE LIGE NU!!!!!". Ja.. Jeg er pænt frustreret og har næsten bidt mine negle ned til roden. Og ja.. Det er et tegn på at jeg virkelig godt kunne lide denne bog! Der var så meget drama, intensitet, liderlighed, følelser og spænding. En perfekt bog til en varm Sommerdag. Men av for den hvor bliver det svært at vente på de næste. For dem MÅ JEG BARE HAVE!!!! Min utålmodighed har det virkelig ikke godt lige nu. *Hahahahahah* Kæft en god bog.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)