Så buzzes der Garnier produkter igennem Buzzador

Produkterne er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Dette er mine egne meninger.("Reklame")
Jeg skal da lige love for at denne kampagne hos Buzzador er lækker! Jeg var ikke sikker på at jeg ville blive udvalgt, så da jeg fik mailen om, at jeg fik lov til at teste disse lækre Garnier produkter, så kunne jeg ikke lade være med at juble en smule. For jeg elsker Garnier i forvejen. Som I nok også har set via mine "Månedens Favoritter"-indlæg. Og denne gang er der lidt forskellige produkter der skal testes. Et af dem har jeg i forvejen i full size, så jeg har givet den ting fra denne pulje videre til en anden.

Jeg har delt tingene op i "sæt", og dem vil jeg gennemgå nu.

Det lyserøde sæt indeholder en Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water (Det er denne jeg selv har i full size og derfor givet denne videre) og en Garnier SkinActive Micellar Gel Wash. Jeg er i forvejen ret glad for micellar water'en og har brugt den i en del år efterhånden. Den fjerner al skidt og den svier ikke i øjnene når man fjerner øjenmakeup. Hvilket jeg synes er fantastisk! Gel wash'en bruger jeg gerne inden for at fjerne det meste skidt om aftenen og så bruger jeg water'en bagefter for at få "det hele" med hvis der skulle være noget tilbage.

Derudover har jeg også denne Garnier SkinActive Day Creme - Rose Floral Water med i det pinke sæt. Og hvis I kender mig bare en smule igennem bloggen her, så ved I at jeg hader dagcremer. Jeg kan ikke klare følelsen af at have dem på og min fedtede hud reagerer altså ikke altid skide godt med sådan noget fedtet stads. Derfor har denne dog alligevel fået en chance. Den føles egentlig ikke så klæbrig, men.. jeg elsker den ikke.
#micellarbyyourside #clearlynatural
Disse to produkter passer ikke rigtig ind i noget sæt, så dem har jeg valgt at "sætte sammen". Der er tale om denne Garnier SkinActive Gel Wash - Green Tea, som jeg er gået hen og er blevet ret glad for. Den er god til fedtet hud, og derfor er det primært denne jeg har rakt ud efter om morgenen når jeg skulle rengøre mit ansigt. Og den gør huden lækker blød og den føles dejlig ren. Helt sikkert en af mine favoritter iblandt de produkter Buzzador har sendt med i denne kampagne.

Og så er der endnu en dagcreme. Nemlig denne Garnier SkinActive Day Cream - Flowerhoney. Har kun testet den et par gange, men følelsen er den samme som ved den anden. Jeg duer altså bare ikke til de dagcremer. Men de dufter nu begge ret godt. Så den ros skal de da have.
#clearlynatural
Og nu til det jeg var mest spændt på ved denne kampagne. Jeg bruger allerede et par varianter af deres hårpleje produkter og jeg elsker dem! Mit hår bliver simpelthen så lækkert og blødt. Men denne variant havde jeg endnu ikke prøvet, så det gik jeg straks igang med da jeg fik hentet pakken.
Det er et "sæt" bestående af en Garnier Respons Shampoo, Conditioner og Mask i varianten Oat Milk Delicacy. Og hold da op hvor dufter det altså bare skønt! Jeg har endnu ikke oplevet en variant jeg ikke kunne lide duften af, så det overraskende mig ikke. Men hold da nu op hvor er denne dog egentlig lækker. Den kan varmt anbefales. Og duft endelig også til de andre. Der findes så mange skønne duft-varianter! Personligt er jeg pt. faldet pladask for "Coconut Water and Aloe Vera" og "Castor Oil & Maple Sap Extract". Mums siger jeg bare!
#garnierrespons #lovingcarefromnature #momentsmadewithlove
Det sidste produkt i kampagnen er denne Garnier Ambre Solaire Hydrating Face Protection Mist, SPF 50. Jeg er et fjols til at få brugt face mists - jeg har så mange af dem, men glemmer dem konstant fordi de står på køl i køleskabet. Denne er dog med solfactor 50, så det er jo fantastisk! Den kan bruges under og ovenpå makeuppen. Hvilket jeg også har prøvet. Under er den fin - selvom den fedter en smule. Ovenpå makeuppen? Nope... Not good! Jeg ved ikke om det er fordi min spray-funktion er defekt, men jeg skal lige love for at jeg blev en omvendt dalmatiner af at bruge den. Solcremen i denne mist ligger sig som en hvid hinde og efterlader hvide pletter når man sprayer den. Håber bare det er fordi min er defekt, for hold da op hvor ville den være fantastisk hvis den rent faktisk fungerede. Har I der buzzer med været mere heldige med jeres?
#ambresolaire #sunandthecity

Som I nok kan fornemme, så er jeg ret begejstret for denne kampagne denne gang. Jo der er et par produkter, som jeg nok ikke får brugt, men resten er allerede blevet en fast del af min rutine. Eller for det meste i hvert fald. Og har fundet mig et par nye favoritter. Så mange tak til Buzzador for at vælge mig til denne kampagne. Den var slet ikke så ringe. :D

#GarnierFamily #buzzador
Hvis du selv skulle have fået lyst til at blive en Buzzador, så kan jeg fortælle at det er 100% gratis! Så smut ind og tilmeld dig allerede i dag. Men vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid før du får tilbudt den første kampagne. Det kommer nemlig meget an på de interesseområder du taster ind. Og når du så er kommet igang, så kommer det også an på hvor seriøst du tager det. Jo mere du buzzer og deler på de sociale medier, jo mere oplagt er du for de forskellige kampagner. Tilmeld dig ikke hvis det bare er for at få en masse gratis ting. Grådighed giver dig ikke flere kampagner.

Så hvis du tænker det kunne være spændende at teste lidt nye produkter af en gang imellem og dele dine erfaringer og nogle af produkterne med venner, familie og bekendte, så smut ind og tilmeld dig. Vær en del at testpanelet og hjælp de forskellige brands med, at få spredt budskabet om deres produkter, og del din feed-back online og i din omgangskreds.

Jeg har været en Buzzador siden 2008 og jeg kan varmt anbefale det. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)