Vejret var endelig godt nok til en hyggedag på altanen

Jeg plejer aldrig at have specielt positive Mandage, men i dag har faktisk været ganske okay. Jeg skulle ikke nå ret mange ting og vejret har været skønt. Så var et hurtigt smut på apoteket og nede og handle nogle småting jeg åbenbart ikke fik købt i går. Og min ryg gør ikke særligt ondt længere! Jeg kan rent faktisk bevæge mig rundt igen. Fantastisk.

Der har så også været tid til at sidde og hygge ude på altanen. Og vinden har heldigvis ikke været så kold, så har kunne sidde i shorts og t-shirt. Og det har heller ikke været for varmt, så har kunne sidde derude i en del timer uden at dø. Dog endte jeg med at falde i søvn da jeg havde lagt mig ned for at læse lidt. Ups! Ved ikke hvor længe min lur var på, men det var nok til at gøre mig døsig og pænt sulten. Ikke så smart da jeg frygter at det bliver et problem i aften/nat når jeg skal i seng, men dagen i morgen er heldigvis fri, så hvis det går helt galt, så kan jeg sove lidt længere.

Cosmo har også virkelig nydt dagen på altanen. Så meget at han nægtede at lade mig tage de sidste par puder og tæppe med ind her til aften da jeg trak indenfor for at spise aftensmad. *Haha* Optog et lille klip i går som I kan se her. Han gjorde det samme her til aften. Skønne kat. :P Så må jeg jo bare vente lidt. Eller lave snigeren når han får mad her om lidt og tage tingene ind imens han spiser. Ellers ender vi med at have kryb i hele lejligheden og det nægter jeg simpelthen. Har haft rigeligt med bier og taranteller allerede. :D

Håber også at I derude på den anden side af skærmene har nydt det gode vejr i dag.


4 kommentarer:

 1. Det ser vildt hyggeligt ud! Elsker din indretning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig også. :) Og mange tak. :D

   Slet
 2. Årh, altantid er simpelthen så lækkert - den giver sådan en dejlig ro med frisk luft og afslapning (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis ja. :D De dage hvor det er muligt har man bare at nyde. For der er ikke mange af dem.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)