Jeg har læst "Bossman" af Vi Keeland

Bogen er venligst tilsendt af Lovebooks.dk - Meningerne er mine egne. ("Sponsoreret")
Så fik jeg også læst "Bossman" af Vi Keeland som Lovebooks var så skønne at sende til mig for noget tid siden. Jeg er blevet mere og mere glad for bøger som disse - også selvom det får mig til at være skide misundelig på de skønne kærlighedshistorier. :P Men så må jeg bare drømme mig til dem.

Denne bog har også fået mine følelser til at kravle helt udenpå tøjet. Hold da op. Der er blevet knebet nogle tårer, jeg har grint og jeg har været pænt frustreret. Jeg lever mig alt for meget ind i historier som denne, men det gør også bøgerne så meget bedre for mig. Når de kan få mig til det.

I bogen følger vi Reese som har rodet sig ud i noget værre drama på sin arbejdsplads. At have sex med en kollega og det så ikke ender så godt - og han så pludselig bliver ens chef? Ja det kan kun gå galt. Så hun beslutter sig for at søge nyt job. Og forsøger at date. Men det er ikke helt så vellykket hellere. Hun kan ikke rigtig finde en fyr der kan fange hendes interesse på den rigtige måde. Indtil hun møder Chase for første gang - imens hun er på date med en anden mand. Chase er fræk, interessant og irriterende selvsikker. Men det fanger Reeses interesse. Han ender med at redde hende fra at kede sig ihjel med hendes date.

Efter det møde kan hun ikke lade være med at tænke på ham, men hun dater alligevel videre. Finder også en ny fyr, men der mangler noget. Han er ikke Chase. Men hun prøver nu alligevel at få det til at fungere. Indtil hun igen støder på Chase. Der er altså bare et eller andet ved ham som hun ikke kan undvære. Hun bliver næsten afhængig af at prøve at løbe på ham igen og igen.

Igennem Chase får Reese kontakt til en der kan hjælpe hende med at finde nyt job, og hun finder faktisk det perfekte af slagsen og bliver ansat. Men efter kort tid finder hun ud af at hendes nye chefs chef er ingen mindre end Chase. Manden hun ikke kan lade være med at fantasere om og hungrer efter. Af frygt for at det igen skal gå galt som ved hendes sidste arbejdsplads, så forsøger hun at holde ham på afstand, men han er stædig. Han vil have hende lige så meget som hun vil have ham. Men det går jo ikke! Eller?

Man kan nemt sætte sig ind i de frustrationer som begge går rundt med. Deres intense flirten, de magnetiske tiltrækninger og forløsningen når de endelig får taget skridtet. Og så kommer spændingen. Hvordan vil det udvikle sig. Går det galt?! Hvad sker der når fortiden hos dem begge pludselig begynder at spænde ben for dem... Kan de komme igennem det? Sammen? Eller er det dømt til at være en kæmpe fiasko?

Åhhhh...! Man drømmer sig langt væk når man læser denne bog - eller jeg gjorde i hvert fald. Der er altså et eller andet frækt ved sådan en form for romance der udspiller sig i denne bog. Jeg er ked af at der kun er én bog, men på den anden side er det også helt okay. Den slutter ret fint og der i den grad gang i tårekanalerne - på den gode måde. Dog synes jeg der mangler et par små detaljer. Ting man ikke rigtig fik fornemmelsen af blev afsluttet eller blev bekræftet, men det er bagateller. Man kan jo altid selv digte videre, men.. tja.. Det er nok bare mig der har det bedst med at få sat et stort og fedt punktum efter en historie som denne. Så det punktum må jeg selv sætte. :P

Men en skøn kærlighedsroman er det altså. Perfekt Sommerlæsning. Så hvis du mangler en fræk og virkelig intens kærlighedsroman, så er denne bog et virkelig godt bud.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)