Skønne planer hele næste uge

*Suk* Synes ikke de (vejrguderne) kan være bekendt at love regn hele ugen, for nu har jeg planlagt at skulle en masse hyggeligt - hvilket også involverer udendørsaktiviteter - så det er pænt irriterende. Dog håber jeg alligevel på at det meste bliver til noget. Min søster er nemlig på Fyn hele ugen, og det ville være så rart hvis vi kunne komme lidt ud og lufte håret og få gang i de knirkende led. Så jeg krydser alt hvad jeg har på at vi får nogle dage med bare nogenlunde tørvejr. Små byger er okay, men helst ikke hele dage med regn. Det kan vi godt undvære - bare lige i denne uge.

Vi skulle egentlig også have hygget her hos mig i dag, men det blev så ikke til noget. Jeg har dog alligevel valgt at blive hjemme og få lavet noget af det jeg selv havde planlagt. Så nu må vi se hvornår jeg synes at jeg er færdig nok til, at jeg kan være tilfreds og lade resten ligge til en anden dag og så køre ud til de gamle og være resten af dagen. Jeg havde også planlagt at skulle tage nogle billeder i dag, men.. tja.. det må også vente.

Men hvis planerne fra nu af ikke bliver ændret, så er det i hvert fald meningen at vi skal forbi nogle af vores lokale genbrugsbutikker og snuse lidt rundt. Vi skal ind og ose lidt i byen og bare lidt rundt generelt. Også gerne på nogle gåture da jeg har spottet et par steder hvor jeg gerne vil tage et par billeder. Så kryds fingre for at det hele kommer til at gå som nogenlunde planlagt. :D

OG! Så er det jo Egeskov Marked-dag på Fredag (og hele weekenden) og hold da op hvor har jeg glædet mig til det. Min søster skal med i år og så kører vi med Jeanette og hendes veninde. Det skal nok blive super hyggeligt og det bliver rart med en tøsehygge-dag sammen. Bliver spændende at se hvordan det hele er nu hvor de har lavet markedet en smule om. Forhåbentlig er der stadig en masse spændende boder. Time will tell. Men en god dag bliver det helt sikkert. Men ja.. Jeg vil fortsætte med mine kreative sysler og så håber jeg at det er nogenlunde tørvejr når jeg skal ud på jernhesten senere. C'Ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)