Oktober Photo Challenge på Instagram - Alle billederne

I Oktober måned havde jeg en "Photo Challenge" kørende på Instagram i stedet for 31 #Blogtober-indlæg her på bloggen. Jeg var simpelthen helt blank mht. hvad jeg skulle finde på herinde, så jeg tog den lidt nemmere løsning - nemlig at have noget på Insta i stedet for. Jeg har før haft denne slags challenges herinde på bloggen, men ville gerne prøve et andet sted denne gang. Jeg er i forvejen ret aktiv på Instagram så det var et oplagt valg. Og hold da op hvor har jeg nydt det.

Og responsen på challengen og mine billeder har været skønne, så jeg tror jeg gentager det næste år. Måske vælger jeg at lave flere photo challenges i løbet af året hvis der er interesse for det. Så giv mig endelig en besked hvis det er. Men indtil videre så bliver det nok en nogenlunde fast ting for Oktober.

Men nok om det. Her ser I de billeder jeg fik taget og postet til denne challenge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)