Min "Halloween Look"-konkurrence præmie fra Depend Cosmetic

Jeg vinder sjældent i de konkurrencer jeg deltager i, men når det er konkurrencer der har noget med Halloween at gøre, så plejer det faktisk at gå ret godt. Har dog ikke deltaget i ret mange de sidste par år, men i år valgte jeg alligevel at deltage i to. Og ved I hvad? Jeg vandt i begge! Altså sammen med to andre. *Hehe* Og den første konkurrence jeg vandt i var på Depend Cosmetics Instagram. Jeg deltog med dette look, som faktisk er gået hen og er blevet mit eget favorit Halloween look i år. Så det er lidt lækkert at vide at andre også synes ret godt om det. ;)

I Fredags modtog jeg så min præmie og I kan se hvad den indeholdt her:

Jeg havde slet ikke regnet med så mange ting, så jeg blev gladeligt overrasket da jeg kiggede ned i posen. Og jeg jublede da jeg så at de havde valgt at smide nogle af deres falske vipper med i også. Depends vipper er mine absolut favorit vipper og jeg har kun ét af de par der var i posen i forvejen. Så nu har jeg 4 helt nye par at lege med når det kommer til looks.

Posens indhold:
● Vipper i modellen "Anna" - Denne har jeg i forvejen og den er perfekt at klippe ud i små buketter.
● Vipper i modellen "Jessica" - Flotte fyldige vipper som jeg har ville prøve længe.
● Vipper i modellen "Emma" - Meget naturlige vipper. Modellen er ikke en jeg selv ville have valgt.
● Vipper i modellen "Julia" - Igen nogle fyldige vipper.
● Vipper i modellen "Hanna" - Nogle "fluffy" vipper jeg tror vil være super flotte på.
● Vippe applikator - Jeg har en fra eBay i forvejen som jeg hader. Denne har dog en gummikant. Den skal helt sikkert prøves for at se om den fungerer bedre.
● Vandfast Eyeliner i "Black" - Åhhh perfekt! Står faktisk og mangler sådan en. Så godt timet!
● Nail Polish Remover i to varianter - Perfekte at have til den hurtige afrensning af neglelak.
● Starter kit fra 7 Day serien - Måske jeg skulle prøve at gøre noget ved mine negle igen? ;)
● 3 stk lakker fra 7 Day serien - Har fået farverne nr; 7134, 7142 og 7136. To perfekte farver til Efteråret og en enkelt neutral pink der kan bruges året rundt.
● 5 stk lakker fra O₂ serien - Har fået farverne nr; 527, 534, 532, 533 og 526. Igen farver der er perfekte til Efteråret, men også nogle neutrale der kan bruges året rundt. Disse farver er mine oplagte valg. Perfekt!
● 2 stk top coat lakker og 1 stk base coat - Den ene top coat er en matterende og de andre er bare alm. base- og top coat lakker. Disse kan man altid bruge flere af.

Jeg er så glad for de ting de havde valgt at smide i posen. Farverne på lakkerne er lige mig og så elsker jeg bare at jeg har fået lidt flere vipper. En virkelig dejlig præmie. Tak Depend Cosmetic!

3 kommentarer:

 1. wow en masse lækre ting.. <3
  Er ret misundelig faktisk.. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg klager heller ikke. :D Er spændt på at se hvad ELF sender. :D

   Slet
  2. Du må alligevel være lidt heldig.. ha ha <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)