"Archers Stemme" af Mia Sheridan sprængte mine tårekanaler!

*Sponsoreret* - Bogen er venligst tilsendt af Lovebooks.dk - Meningerne er mine egne.
Jeg modtog denne smukke bog i sidste måned, og efter at have set mange omtale den meget positivt, så måtte jeg bare igang med at læse den så hurtigt som muligt. LoveBooks udgiver altid de smukkeste og mest fantastiske kærligheds-bøger og denne er på ingen måde en undtagelse. Hold da op!

● ● ●

Vi følger Bree Prescott, som er på flugt fra en skrækkelig hændelse i sit liv kun få måneder forinden. Hun trænger til luft og en pause fra det hele. Hun forlader derfor alt i New York og flytter til en lille by i Maine. Hun finder sig et fint lille hus at slå sig ned i. Men hun får hurtigt brug for et job. Brug for at få noget at tage sig til. Dette viser sig ikke at blive et problem for folkene i denne lille idylliske by tager imod hende med åbne arme. Eller.. næsten alle. Der var lige denne ene mystiske tavse eneboer som hun stødte på en dag. Han talte ikke. Han virkede faktisk til helst at ville undgå hende. Men der var bare et eller andet. En form for elektricitet imellem dem. Noget der gjorde Bree nysgerrig.

Og hendes nysgerrighed bærer frugt med sig. Denne mystiske og tavse eneboer begynder at åbne sig op for hende. Og langsomt finder hun ud af hvilke hemmeligheder og tragiske oplevelser denne Archer Hale går og bærer på. Men der er stadig noget han ikke helt vil fortælle hende. Han kan ikke tale. Han blev som barn skudt i halsen og har siden ikke kunne bruge sin stemme. Men hele historien om denne hændelse holder han for sig selv. Så deres kommunikation foregår med tegnsprog. Hvilket ikke er et problem, for Brees far kunne heller ikke tale.

Som tiden går blomstrer deres følelser for hinanden, men det er ikke alle i byen der ønsker det sådan. Visse personer forsøger at skille dem ad og skræmme Archer til at forblive "gemt væk" i sin huleboer-tilværelse og fortsat være ubemærket af byens befolkning. Kan de overvinde de kampe? Kan deres forhold overleve de dæmoner de hver især har med fra fortiden? Og hvad sker der når Bree bliver mødt af hendes dæmon ansigt til ansigt når hun mindst venter det?

Jeg vil ikke afsløre mere, men "OMG!" siger jeg bare! Denne bog er på listen over de bøger (Der kan tælles på én eller to hænder max) jeg har grædt mest til. Mit hjerte er blevet knust flere gange undervejs. Det er så følelsesladet en bog. Og efter at have fundet ud af at denne bog ikke bliver den eneste, men at den faktisk bliver en del af en serie, gør ventetiden ulidelig! Det er helt klart noget jeg vil holde øje med!

"Archers Stemme" er en virkelig smuk bog. En historie om en mand der har mistet sin stemme, men som langsomt finder den igen med hjælp fra en fremmed kvinde - en kvinde der selv har brug for at blive "reddet" fra sin fortid - og som viser sig at være nøglen til at hele begges hjerter og... som sagt give Archer sin stemme tilbage.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)