November måned i min BuJo

Selvom jeg er trist over at Oktober er slut nu, så har jeg alligevel set frem til at prøve et simpelt layout af i min Bullet Journal og til at bruge denne skønne washi-tape i November. Og jeg fik lavet de sidste detaljer i går og er blevet virkelig tilfreds med resultatet. Havde overvejet at lave nogle kreative detaljer også, men er tom for idéer. Det skulle jo gerne passe til farvevalget og måneden i sig selv. Men indtil videre holder jeg det clean og meget simpelt. Og så elsker jeg bare den sarte blågrønne farve! Den findes i washi-tapen, så jeg har ved hjælp af mine Staedtler akvarel-farveblyanter genskabt den farve til de "farvede" detaljer.

Jeg har valgt at ændre en smule på nogle små detaljer denne gang i forholden til hvad jeg gjorde i sidste måned. Instagram Photo Challengen er selvfølgelig slut, så den er ikke med denne måned, men derudover så er opsætningen af ugedagene også en smule anderledes. Ikke meget, men lidt. Jeg har også valgt at skrive datoer på min tracker, da jeg i Oktober nogle gange fik markeret forkert. Så det sker forhåbentlig ikke denne måned.

Men ja.. Et meget simpelt layout denne gang. :)


2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)