En have fuld af svampe

Jeg har altid misundt folk på deres flotte svampe i haven. De er en af de ting jeg virkelig elsker ved Efteråret. Jeg kan ikke fordrage svampe i mad, men at se på er de super fine. Desværre har vi bare aldrig rigtig haft nogen i vores lille fælleshave - i hvert fald ikke hvad jeg har set i de 7½ år jeg har boet her. Så da jeg en morgen stod op og kiggede ud af køkkenvinduet og opdagede disse, hoppede jeg straks ned på græsset for at tage et par billeder. Og der er så mange!

Desværre er de ved at gå til allerede, så det var måske meget godt at jeg fik taget billederne så tidligt. Havde egentlig også planlagt at jeg ville have været en tur i skoven for at tage billeder af Efterårs-naturen, men kom aldrig afsted. Og nu er det næsten ikke Efterår længere. Ikke sagt at naturen ikke er smuk og gylden nogle steder, men efter stormen er det bare ikke helt det samme længere. Det er lidt ..... tja. Der er i hvert fald ikke meget af den skønne gyldne natur tilbage.

Så jeg har igen været for sent ude i år, men det er lidt svært når vi sydpå er "bagud" når det kommer til naturens forandring. Hver gang jeg har været længere nordpå har det været flot og gyldent imens det hernede har været... alt for grønt. Så jeg skal vist være heldig for at ramme en enkelt perfekt dag til en lille photoshoot. Hvilket år det så bliver ved jeg ikke. Men indtil da må jeg gribe chancen når den byder sig - også selvom det er de små ting.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)