#BlogXMas - DIY: Lanterne med snelandskab

I Sommers købte jeg denne lanterne, og jeg vidste straks hvad jeg skulle bruge den til. Også selvom det lå mange måneder ud i fremtiden. Mere præcist denne måned. Jeg har nemlig altid gerne ville lave en lanterne med snelandskab, og nu kunne jeg langt om længe få lavet en med det rigtige look. Så det er hvad jeg vil gennemgå i dag.

Jeg elsker denne lanterne. Det antikke look er perfekt. Og så er den dejlig lys så den passer ind i min stil, og den passer perfekt til det nordiske look jeg går efter i år.
Udover lanternen skulle jeg bruge en lyskæde, vat, små juletræer og min lille retrobil med et juletræ på taget. Der er selvfølgelig mange muligheder når det kommer til pynten man putter ind i, men da jeg går efter "Familie henter Juletræ i skoven"-looket, så skal der ikke ret meget til.

Så skal lanternen bare "fyldes". Lyskæden fastgøres i toppen af lanternen (Har bundet den op med noget snor, så den ikke vil falde ned efter noget tid) og vattet puttes ind i bunden - gerne i lidt forskellige niveauer og så tilføjes træer og bil. Super simpelt men det ser skide godt ud. Og lyset i toppen af lanternen giver det perfekte skær på "landskabet" om aftenen. Elsker det færdige resultat!


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)