Julebøger jeg gerne vil læse i løbet af Julen

De sidste par år har jeg købt et par Julebøger hjem, som jeg så ville i Julen det pågældende år, og i år ville jeg gerne se om jeg kunne finde et par stykker mere. Det er lidt svært at finde nogen der er billige, men i år lykkedes det mig at finde disse to. Begge er købt på eBay og den ene er af den samme forfatter der har skrevet "Trick or Treat", som jeg læste op til Halloween. Jeg er lidt nærrig når det handler om godt "brugte" bøger, så jeg vil ikke give ret meget for dem. Så kommer fragten selvfølgelig oveni, og det er nok det der har været det dyreste ved disse. Derfor blev det heller ikke til mere end disse to denne Jul. Hvilket også er okay, for så kan jeg købe lidt flere næste år op til Jul. Så det er en lille "samling" der lige så stille kommer til at vokse de næste mange år - forhåbentlig.

Som sagt så er den ene forfatter den samme som skrev en af de bøger jeg læste i Oktober måned. Jackson Sharp har nemlig også skrevet "Twelve Deaths of Christmas". Jeg var ret imponeret over "Trick or Treat", som havde den fedeste slutning hvor man bare sidder tilbage og tænker "What?!?!?!? Shit!" Elsker når det hele tager en uventet drejning og slutter af med et chok i den uhyggelige slags. En slutning som man sjældent finder i bøger der ikke kommer flere af. Så jeg har store forventninger til denne. Det er måske lidt risikabelt at have det, men jeg tager chancen.

Den anden er mere en af de sukkersøde slags. "The Christmas Promise" af Sue Moorcroft er nemlig en sød lille Jule-romance. De sidste par år har det faktisk kun været bøger i denne genre. (Udover en lille humoristisk bog som jeg havde stående i bogreolen i forvejen) Det er dog rart at jeg også har en thriller i år, men jeg elsker nu også disse lidt sukkersøde bøger i Julen. Det giver lige lidt krydderi til årstiden. Og kan få ens efterhånden ret "døde" hjerte til at banke lidt igen.

Så ja.. Disse to bøger skal jeg helt sikkert have læst denne Jul. Om jeg når mere ved jeg ikke, men disse ligger i hvert fald øverst på den sidste bogbunke for i år.

2 kommentarer:

 1. Den lange vinter, læser jeg altid ved denne årstid (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør jeg også. :D Ville dog ønske jeg havde mere tid til at læse en masse bøger. Og havde råd til en masse Julebøger. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)