#BlogXMas - DIY: Varm Kakao med "Smeltende Snemand"

Her i weekenden lavede jeg mig en kop varm kakao, og i den forbindelse besluttede jeg mig for at prøve at lave en af de ting, som jeg havde set på nettet. Nemlig den "Smeltende Snemand". Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af mine varme drikke, og denne lille DIY er simpelthen for sød, så derfor deler jeg den med jer i dag.

Det eneste I skal bruge er; varm kakao, skumfiduser (Gerne både store og små) og icing gel i sort og orange (hvis I kan finde det. Ellers er chokoladesauce og en orange krymmel eller sukkerdekor også fin). Og en kniv eller saks til at dele skumfiduserne i mindre stykker selvfølgelig.

En stor skumfidus deles i tre "skiver" og skal være snemandens hoved. Hvis I laver "skiverne" for tykke, så kan I risikere at den ikke vil ligge fladt på kakaoen, men i stedet for skøjte rundt og vende sig. Så hvis I laver tre små skiver ud af hver skumfidus, så er I på den sikre side.

Med den sorte icing gel laver I så øjne og mund. Her kan I også bruge en chokoladesauce på tube, men med sådan en lille tube her, så er det nemmere at lave prikkerne små. Har I en orange icing gel, så kan I også lave næsen med det, men jeg kunne ikke finde en. Så jeg købte mig noget sukker decor hvor der var noget orange i, og skar stykker ud af det i stedet for.

Og voilá! Nu er I klar til at tilføje den smeltende snemand til jeres varme kakao. Jeg har også valgt at bruge lidt små skumfiduser for at illustrere de smeltede klumper fra resten af hans krop. Synes selv det er super fint og det er slet ikke sidste gang jeg laver sådan en dekoration til min varme kakao. Og det er jo en perfekt ting at overraske sine gæster med når man inviterer dem hjem på varm kakao og julebag. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)