Et sexet trekantsdrama fra Gail McHugh

Bøgerne er venligst tilsendt af Gyldendal og Flamingo - Meningerne er mine egne.
Jeg har været så heldig at få tilsendt disse to bøger - "Kollision" og "Puls" af Gail McHugh - af forlaget Flamingo. Jeg havde set andre skrive om denne lille serie og den lød til at være super spændende. Derfor blev jeg også virkelig glad da bøgerne dumpede ned i min postkasse.

Jeg har nu fået dem læst, og tænkte at jeg lige ville komme med en lille anmeldelse af dem.

Vi følger den unge Emily Cooper som rejser til New York efter hendes mors død. Hun skal begynde et nyt liv sammen med sin kæreste og bedste veninde. Men det bliver ikke helt problemfrit. For selvom kæresten, Dillon, startede med at virkelig meget omsorgsfuld og kærlig, så kommer hun til at se ham fra en helt anden side nu hvor hun er kommet hjem på hans base. Og det bliver ikke mindre kaotisk da hun møder den smukke rigmand og playboy Gavin Blake. Han fanger hendes opmærksomhed lige med det samme, men hun er jo i et forhold, så hun forsøger at holde afstand til ham. Det er Gavin dog ikke helt med på, for han er også faldet pladask for denne smukke og charmerende kvinde.

Men da det viser sig at Gavin er en del af hendes kærestes vennekreds, så begynder problemerne for alvor at dukke op. For nu kan de ikke holde fingrene fra hinanden. Trekantsdramaet er startet. For hvad skal Emily gøre? Dillon er sygeligt jaloux og er begyndt at blive fysisk og psykisk hård imod hende. Men han har jo været så hjælpsom i forbindelse med hendes mor. Så hun kan jo ikke bare gå fra ham? Og Gavin er jo en playboy, så hun er vel bare endnu en erobring for ham? Eller?

Da Dillon pludselig frier til Emily bliver presset for stort for hende. Hun vælger at sige "Ja" og forberedelserne begynder. Men Gavin giver ikke op. Et kæmpe drama udspiller sig dagen inden brylluppet og en forslået Emily, en såret Gavin og en psykotisk Dillon skal nu til at tage en altafgørende beslutning. Skal Gavin kæmpe videre? Kan Dillon holde på Emily? Hvem ønsker Emily egentlig at stole på?

I næste del af historien skal Emily finde mod og kræfter til at sætte jagten ind på den mand hun ønsker at dele sit liv med. Men han er rest væk. Hun håber dog stadig at det ikke er for sent at redde deres forhold, så hun rejser efter ham. Gavin er hendes ægte kærlighed. Men kan Gavin tilgive Emily eller er han færdig med hende? Kan han stole på hende længere og kan hun være nok for ham? Kan han ligge sin playboy-side fra sig og kun fokusere på hende? Og hvad sker der når de pludselig står til at skulle gå fra at være to til at være tre? Skal det vise sig at de alligevel ikke kan slippe for at Dillon bliver en del af deres fremtid? Kan deres kærlighed til hinanden overleve det?

Well.. For at finde ud af det, vil jeg anbefale jer at læse bøgerne. ;)

Jeg skal da lige love for at jeg flere gange sad helt ude på kanten af stolen af ren spænding da jeg læste disse bøger. Og hold da op hvor har jeg fældet mange tårer. Der sker så meget i denne lille serie og jeg er simpelthen så taknemmelig for at jeg fik lov til at læse den. For hold da op hvor har de været læsetiden værd. En virkelig stærk historie med masser af overraskelser og uventet hændelser.

Helt klart nogle bøger jeg vil anbefale jer at prøve at læse.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)