Når folk ikke dukker op bliver der tid til andre vigtige ting

Jeg er totalt forvirret i dag. Jeg stod tidligt op fordi min bostøtte skulle kigge forbi, men.. hun dukkede aldrig op. Jeg ventede en time og besluttede mig derefter for, at jeg nok bare skulle gå igang med de ting, jeg havde planlagt at skulle nå i dag. Har endnu intet hørt fra hende, så jeg gætter på at hun har glemt mig eller at der er sket noget akut. Jeg må se hvad hun siger i næste uge. Men jeg kom da så som sagt igang med nogle af de ting jeg skulle nå i dag. Blandt andet de sidste detaljer der skulle ligges på en af dåbsgaverne til på Søndag. Hold da op hvor er jeg spændt på hvad de siger til dem når de pakker dem op. Spændingen er stor!

Jeg har lige brugt et par timer på at gå og rydde op rundt omkring i stuen og nu er det blevet tid til noget afslapning. Jeg er blevet voldsomt glad for den Chai Latte I ser på billederne. Jeg købte den i Bilka i sidste uge, og hold da op hvor er den lækker! Elsker chokolade og appelsin sammen i sådan en varm drik her. Men sælger de denne variation i min lokale Føtex? NEJ!!! De andre sælger de men ikke denne. Jeg er knust! Hvordan skal jeg dog få fat i noget mere? I. NEED. MORE! Jeg må hamstre næste gang jeg er i Odense og kan komme i Bilka. Og selvfølgelig håbe på at de også har tilbud når jeg kommer derind igen. For den er ikke billig når den står til normalpris. Men jeg må bare spare lidt på den indtil da.

Nå, men jeg vil gribe min bog og et lækkert tæppe og læne mig tilbage i lænestolen. Jeg skal have ladet godt op til Søndag så jeg kan nyde dagen fuldt ud. Også selvom jeg skal op før Fanden får sko på. Jeg håber bare at jeg kan holde mig vågen på rejsen så jeg kommer af det rigtige sted og kan blive samlet op på halvvejen. *Hehe* Men ja.. Afslapning fra nu af.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor træls hun ikke dukkede op og du intet har hørt :/ men dejligt du nåede de ting du skulle alligevel ☺️

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var lidt irriterende. Og mærkeligt at jeg ikke har fået besked om det. Hun dukker sikkert op i morgen fordi hun har skrevet forkert i kalenderen eller noget. Men der er jeg bare ikke hjemme. Så hun kommer til at gå forgæves hvis det er. Men ja meget træls. Og ja det var rart at det så betød at jeg fik nået nogle af de andre ting der skulle fikses. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)