Til Barnedåb hos Barndomsveninden ♡

Efter mange års drømme og forsøg lykkedes det endelig min elskede barndomsveninde at blive gravid med den skønneste lille charmetrold. Og det gjorde mig bare så varm om hjertet da jeg modtog en invitation til deres barnedåb denne weekend. Så turen gik mod det Jyske i går og jeg tog Jeanette under armen, som også var blevet inviteret med.

Vi valgte at vi gerne ville være med helt fra start af, så vi mødte dem i kirken. En ting jeg på ingen måde fortrød, for det bragte så mange minder med sig. De lokale spejdere var nemlig også mødt op for at fejre det nye år. Og ved I hvad? Det var igennem spejderne at Mette og jeg mødtes første gang. I en lille skov imellem hver vores lejrplads på en spejderlejr i Sydslesvig i 90'erne. Så vi har kendt hinanden i mange år efterhånden. Hun er faktisk den eneste barndomsveninde jeg har tilbage, og det gør hende også det mere speciel for mig.

Jeg fik også langt om længe hilst på hendes forældre og lillebror igen. Det er virkelig mange år siden jeg sidst så dem, og jeg fik det største kram af hendes mor. Åhh det varmede. ♡

Derefter gik turen videre til forsamlingshuset hvor selve festen skulle foregå.

Vi var blevet placeret lige foran værterne og den lille charmetrold, så jeg havde udkig til dem hele tiden. Silas er altså bare en lille guldklump og jeg er så glad på deres vegne. Og jeg var også ret tæt på at komme i familie med dem den dag. Mettes bror kom på et tidspunkt flyvende ind i køkkenet og bad mig om at gifte mig med ham. *Haha* Jeg var åbenbart huslig og god til at lave mad, og det er præcis sådan en kvinde han leder efter. Tosse! Resten af dagen gik/sad vi så og smådrillede hinanden. Hvad kan jeg sige - intet har forandret sig i de mange år. For hvis ikke jeg husker helt forkert så smådrillede vi også hinanden da jeg var på besøg hos Mette for første gang.

Det var en super hyggelig dag og vi mødte nogle virkelig skønne mennesker. Og det virkede også som om at de blev glad for gaverne.

Jeanette og jeg købte en sort Brio gåvogn og en bog med H.C. Andersens Eventyr da jeg var i Odense sidste gang. Derudover blev vi enige om at jeg skulle prøve at lave en dåbstavle og et kort til Silas også. Vi tænker ret ens, så idéen til udseendet af dåbstavlen blev vi ret hurtigt enige om. Og så skulle jeg ellers på jagt efter materialer. Jeg har ikke malet med akvarel i utroligt mange år, så jeg var ret nervøs for det, men jeg synes nu selv at resultatet er blevet ret godt. Og kortet er jeg også helt vild med. Jeg har jo en svaghed for ræve og da jeg selv havde den som en del af mit liv fra da jeg var spæd, så skulle Silas selvfølgelig også have det. Derfor fik han en bamse af en ræv i den godtekurv vi gav dem i Sommers. Skoven er jo en del af hans navns betydning, så ræven er et must hvis I spørger mig. ;) Derfor skulle kortet selvfølgelig også være en ræv. Vi følger den røde tråd.

Jeg var hjemme hos mig selv igen omkring kl. 22 og det kunne virkelig mærkes i går. Det havde været en lang men hyggelig dag, men jeg var godt brugt. Derfor fik jeg ikke rigtig lavet så meget herhjemme i går. Var ret flad. Er jeg stadig lidt i dag, men jeg vil gerne have ordnet nogle praktiske ting imens jeg stadig har en smule energi. Så jeg vil smutte og komme igang. ;)

Endnu en gang tak til Mette og Bent for at ville have mig med til at fejre dagen sammen med dem. ♡

4 kommentarer:

 1. Det betød rigtig meget for mig, at du skulle med, og vi er rigtig glade for at I gad komme herover og fejre Silas' første store fest sammen med ham og os.

  Vi havde en rigtig hyggelig dag, og mine forældre og bror synes det var rigtig hyggeligt at se dig igen - det er jo en del år siden sidst :)

  Håber vi snart ses igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. <3 Det er dejligt at høre. :D Ja det er en del år siden. Så det var vist på tide. *Hehe*
   Åhh ja.. Vi skal så meget snart ses igen. <3

   Slet
 2. Det var så hyggeligt at vi lige kunne følges og at ha dig som borddame.

  Håber snart vi ses igen, tænker at jeg måske snart kunne komme sydpå og så kunne vi kigge lidt på min blog og hygge...

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det ja. :D
   Håber jeg også. Du skal i hvert fald være mere end velkommen til at kigge herned forbi. Kunne godt bruge noget hygge.

   Kram <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)