Når stress er en bremseklods

Stress er virkelig noget Fanden har skabt. Øv altså! Alt falder bare til jorden når kroppen siger fra. Planerne for denne uge bliver nødt til at blive ændret en smule. Der er dog et par ekstremt vigtige ting som jeg ikke må rykke. Eller.. Blev nødt til at rykke det i dag, da jeg ikke kunne overskue mere end det jeg havde gang i. Det er faktisk et ret stort problem, for jeg har nu kun et par dage at ordne det i og resten af dagene kan jeg ikke ændre i planerne. Hvorfor går jeg med til at lave ting med så kort varsel? Argh! Nå, men jeg må se om ikke jeg kan hente materialer i morgen. Og nej jeg kan ikke afsløre hvad det er, da det ikke er til mig selv. Sorry. ;)

Jeg fik dog holdt en lille pause fra mit nedbrud og gøremål i dag og fik lavet mig en kop lækker varm kakao. Jeg lavede min egen version af den kakao der er opskrift på i min Harry Potter Kogebog. Hvis man er til karamel så kan jeg varmt anbefale at prøve den. *Hehe* Jeg havde dog ikke adgang til alle de ingredienser man skulle bruge, så jeg måtte improvisere. Men jeg synes nu selv det blev ret lækkert. Og utroligt vanedannende må jeg nok indrømme.

Nå, men jeg kan ikke rigtig lave mere i dag nu hvor det er så sent og mørkt, så jeg tror den står på mad udefra (Ja jeg har heller ikke rigtig fået handlet ind), en bog og måske endnu en kop varm kakao? I morgen er en ny dag hvor jeg simpelthen bliver nødt til at støvsuge byen for materialer. Kryds fingre for at det lykkedes for mig. ;) Og at vejret ikke er alt for elendigt.

2 kommentarer:

 1. Husk at pas lidt på dig selv søde og sorry hvis jeg er lidt medskyldig til din stress.. Håber du finder lidt ro og at det trods alt bliver en god uge. Glæder mig til at se dig søndag.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver. /: Jeg skulle bare have sagt måske i stedet for bare at sige ja med det samme. Men det gik. :) Fik det lavet. :D
   Nu skal der bare lades op til Søndag. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)