#GoodieBoxDK Januar 2018 - "Cheer Up!"

*Reklame* - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder mine egne meninger. Ingen økonomisk interesse involveret.
Så er det blevet på tide at kigge lidt nærmere på årets første Goodiebox. Jeg er begyndt at synes bedre om boxens nye design, selvom jeg nu også var ret glad for den gamle. De var nemlig perfekte til min DIY Kamin. Men nu må vi se hvad jeg finder på at genbruge denne box til når jeg har nogle stykker stående.

Denne måneds tema er "Cheer Up!" og det betyder at vi til trods for de mørke og kolde dage i Januar skal holde humøret oppe. Og produkterne i denne box skulle gerne hjælpe os med det. Lad og kigge nærmere på dem.


● Figs & Rouge - Invisible Pores Night Detox Serum - Endelig et produkt der skal bruges inden sengetid. Jeg er på ingen måde til dagcremer, dagserummer osv, da min hud er så... argh! Så fungerer det altså bedre om aftenen/natten hvor jeg ikke skal have makeup på. Og denne serum? Jeg blev super overrasket over hvor mat min hud blev da den var blevet påført. En virkelig lækker følelse når nu jeg er vant til ret så voldsom fedtet hud.
Dette er en Night Detox serum og renser i dybden og minimerer porer samtidig med at den giver huden fugt og glød. Jeg har ikke kunne se den store forskel på min porer endnu, men jeg vil helt sikkert tilføje denne til min faste rutine. Den fungerer også godt under de klamme cremer jeg skal bruge til min psoriasis. Så indtil videre kan jeg godt give dette produkt en tommel op.
Full size (30 ml) - Vejl. pris 255 kr

● Carmex - Original Lip Balm - Denne læbepromade er en genganger. Tror endda vi har fået den et par gange. Men jeg klager ikke, for det er en virkelig lækker en af slagsen. Ja det er måske lidt uhygiejnisk når det er en men skal putte sin finger ned i, men jeg synes nu alligevel ret godt om den. Den klistrer ikke på læberne og har en dejlig kølende effekt. Perfekt om Sommeren, men så sandelig heller ikke dårlig nu her.
Full size (8,4 ml) - Vejl. pris 41,95 kr

● Balance Me - Radiance Face Oil - Jeg bruger ikke olier i mit ansigt da min hud er pænt meget olieret i forvejen, så denne har ikke været under en test. Jeg håber snart disse boxe stopper med at sende olier med, for nu har vi altså efterhånden ret mange liggende. Eller jeg har i hvert fald og de bliver ikke brugt. Men der skal jo nok være nogen der bliver voldsomt glad for sådan en fedtet sag. :)
Travel size (10 ml) - Vejl. pris 350 kr for 30 ml

● Coolcare - Dry Brush Body - Jeg troede til at starte med at denne var til at bruge under bruseren, men som navnet siger, så er det en tør børste - altså en børste man skal bruge tør. Jeg har personligt aldrig forstået produkter som disse. Jo de gør huden blød når man bruger dem, men det gør andre ting også. Og nu hvor jeg har psoriasis, så er det måske ikke så smart at bruge sådan en børste her særligt ofte. Den kan rive hul og så ender man bare med et blodbad i stedet for. Det er ikke fordi at børsten er stiv, for det er den på ingen måde, men den kan alligevel godt nå at tage lidt fat. Men bruger jeg den steder hvor jeg ikke er ramt af psoriasis, så er den faktisk ret lækker. Jeg tror dog desværre ikke at jeg har tålmodighed til at bruge sådan en her på hele kroppen. Det tager simpelthen for lang tid.
Full size - Vejl. pris 119 kr

● Sleek Makeup - Créme To Powder Blush - Personligt bruger jeg ikke rigtig blush, men når jeg gør, så er det gerne nogle lyse og naturlige farver. Denne blush har jeg fået i farven "Amaryllis" og det er en skrig-pink. Som i virkelig kraftig pink. Det er slet ikke mig. Uanset hvor meget jeg passer på med mængden så kommer jeg hver gang til at ligne en klovn der er faldet i en blush-tønde. Det er virkelig ærgerligt, for den virker nu ellers ret okay. Den går fra at være en creme til en pudder når man påfører den.
Full size (3,5 g) - Vejl. pris 70 kr

● Sunstar - GUM Soft Picks Advanced i størrelsen Small - Jeg blev så glad for at se at disse var i størrelsen "Small", men det viste sig alligevel at jeg ikke kunne bruge dem. De er for store til mine mellemrum. *Suk* Så jeg må se om ikke der er en anden der kan få glæde af dem. De kommer endda med en smart lille æske, så man kan have dem med i håndtasken.
Full size (30 stk) - Vejl. pris 45 kr

● Comme Deux - Paint Mask - Åhhh en ansigtsmaske. Det siger jeg ikke nej tak til. Jeg havde dog håbet at jeg ville få den blå, som ville passe bedre til min hudtype, men jeg valgte alligevel at prøve denne. Konsistensen er lækker og cremet, så den er let at påføre. Den skal sidde på i 15 min og så fjerner man den igen med en fugtig klud. Huden efterlades lækker, men derudover så har jeg ikke kunne se nogen effekt ved brug af denne. Nok fordi den ikke helt passer til mig. Men det er i den grad en spændende maske.
Full size (30 ml) - Vejl. pris 129 kr

Desværre var denne måneds box ikke lige en der faldt så meget i min smag. Der var kun et par produkter jeg kunne bruge. Jeg glæder mig til at se om næste måned bliver mere i min boldgade.

2 kommentarer:

  1. OMG DRY BRUSH!! har kigget alle steder efter en.. og så har man ikke goodiebox længere 😔😭

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)