Nyt Køb - Blogger Badges

Jeanette og jeg har længe haft snakket om at vi skulle have os nogle ordentlige blogger badges, da vi jo gerne vil benytte os af sådan nogen når vi tager til messer osv sammen. Jeg lavede et til os i Julen da vi var lidt rundt, men det var ikke helt optimalt. Derfor besluttede vi os for at tage nettet i brug for at se om ikke vi kunne få lavet nogle ordentlige nogen. Og efter lidt søgen på eBay fandt jeg en sælger jeg mente vi kunne benytte os af.

Jeg valgte at skrive ham en mail, da jeg gerne ville sikre mig at de blev gode og gerne ville se billeder af nogen han har lavet før. Og så ville jeg gerne se nogle eksempler på dem vi skulle bruge inden vi bestilte. Og han var super flink. Han brugte flere timer på at lave eksempler til os kritiske tøser og til sidst blev vi enige om et design. Mine ser I her:

Jeg er imponeret over resultatet. Vi gav begge 40 kr inkl. porto for to badges. En helt okay pris når nu det er sendt fra England. Selve badgen er lavet i hård plast og så er teksten svejset ind i. Der bliver altså ikke problemer med at teksten bliver slidt af. Den hvide overflade kan måske blive slidt, men tror der skal en hel del til. Så jeg er super tilfreds med resultatet, og jeg er glad for at jeg kunne vælge sikkerhedsnål i stedet for den magnet-funktion som mange benytter sig af. Jeg føler ikke det er ret sikkert. Jeg ville miste sådan et badge med det samme.

Så nu er vi klar til at erobre de forskellige messer i år samt andre ting vi vælger at tage ud til. :)

8 kommentarer:

 1. Super god ide🔖🤗 hvor har I bestilt og købt dem?
  Dbh
  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt en sælger på eBay. :D Kan ikke lige findet linket lige nu. :)

   Slet
 2. Jeg er rigtig glad for at vi langt om længe har været noget rigtige..
  Det var altså også på tide.. Ha Ha..

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)