OUH-besøg fra Helved og hyggelig shoppingtur

Puha... Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Jeg har så mange forskellige følelser indeni mig i dag. Jeg var i Odense i går, da jeg skulle ind på sygehuset og have medicin med hjem. Jeg var langt om længe blevet lovet en ny behandling for min psoriasis så jeg kan begynde at få det bedre psykisk og smerte-mæssigt. Måske endda nå så langt at jeg ikke længere er flov over min hud og krop. Men hvad sker der? Jeg kommer ind til en helt anden læge og han står pludselig og siger til mig at jeg ikke får den behandling alligevel. Det er fucking tredje gang de lover mig noget, og hvor jeg bruger penge på at tage derind for bare at kunne tage tomhændet og ekstremt såret hjem. Og jeg ringede endda i sidste uge, som jeg fik besked på, for at tjekke op på om medicinen var kommet og om den lå klar. Kvinden i røret tjekkede endda to gange og kunne bekræfte at det var nået frem og lå klar til mig. Og nu siger denne snothvalp af en læge at de ikke har kunne skaffe det hjem og at jeg pga. det psykiske ikke kan få lov til at starte op. Hvad fanden er nu det for noget fucking bullshit?

Jeg blev simpelthen så vred og fik også fyret nogle ret så hårde ord af efter dem. Jeg er træt af at de ikke kan holde hvad de lover og så er der jo en eller flere der lyver mig direkte op i ansigtet. De ønsker tydeligt ikke at hjælpe mig. Jeg har dog fået en tid mere i Februar hvor jeg skal tale med den læge der til at starte med godkendte mig til denne behandling. Jeg vil fandme have en forklaring! Jeg brød fuldstændig sammen inde til samtalen og brugte laaaang tid på at puste ud på toilettet bagefter. For fanden da også! Nu skal jeg IGEN stå og forklare min sagsbehandler og andre hos kommunen at jeg ikke kan komme videre fordi jeg igen er blevet bollet i røven. Er I klar over hvor pinligt det efterhånden er? De tror jo nok at jeg lyver fremover når jeg siger jeg skal igang med behandlinger. Jeg fucking hader OUH! Jeg holder ikke til det her i længden.


Nå, men fuck det. Da jeg endelig kunne få mig selv til at tage derfra og gå ud iblandt folk, mødtes jeg med Jeanette. Vi havde aftalt at skulle købe dåbsgaver sammen, som vi skal have med når Mettes lille guldklump skal døbes her i næste weekend. Jeg forsøgte virkelig at lægge låg på humøret, men for fanden hvor var det svært. Men vi havde nu alligevel nogle hyggelige timer sammen og vi fik købt alt til gaven. Jeg endte selvfølgelig med at gå shoppe-amok (Sådan går det når humøret er elendigt) og kom hjem med alt for mange ting. Der er dog nogle af de ting jeg er super glad for at jeg fandt og dem kan I se her:

The Body Shop har nogle ret så lækre tilbud for tiden og jeg valgte derfor at shoppe lidt body butters når nu jeg alligevel var derinde. Jeg købte mine to favoritter i deres mini body butters og så har jeg valgt at prøve en ny. Jeg har ikke prøvet nogle produkter i "Smokey Poppy"-serien før, men den har faktisk en ret behagelig duft - lidt alla noget sæbe-duft. Gav 50 kr for alle tre med tilbudet "3for2".

Jeg har også langt om længe fået købt mig en ordentlig blyantspidser. Alle dem jeg har smadrer mine blyanter og farveblyanter, så det var på tide at få købt en af de gode. Jeg gav vist 30 kr for denne, og det synes jeg faktisk er en helt okay pris. Og så er den ikke i plastik. Perfekt.

Jeg har godt nok nogle blyanter der kan bruges som "vandfarver", men det lille projekt jeg skal igang med kræver nogle rigtige vandfarver. Jeg mangler nu noget papir, men jeg vil prøve at se om ikke jeg kan bruge noget af det jeg har i forvejen, men ja.. Nu skal jeg igang med at lege lidt. :) Gav 40 kr for denne palette i Fætter BR.

Jeg gik også lidt charcoal-amok i Normal. :P Jeg elsker ansigtsmasker og har et kæmpe lager, men jeg har ikke ret meget med kul, så da jeg så disse produkter på hylderne, så måtte jeg bare have lidt med hjem. For disse fire ting gav jeg 65 kr. Det lyder måske ikke billigt, men jeg synes nu det er en ganske okay pris. Jeg glæder mig meget til at komme igang med at teste dem.

Og sidst men ikke mindst - en ting som jeg kan takke Jeanette for at spotte til mig - min elskede heksegryde. OMG!!! Jeg har i mange år ledt efter en, men aldrig kunne finde en som ikke kostede spidsen af et privatfly. Så da vi var forbi Genbrugshallerne i Odense og vi fandt et par små heksegryder - den ene af plastik med stativ til 100 kr og en rød med en mærkelig tut som håndtag (Ingen af dem levede op til mine krav og økonomi) - fandt Jeanette denne på den nederste hylde i det bagerste rum af forretningen. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne da hun trak den frem og ud i lyset. Der var den jo! Den helt perfekte heksegryde! Og så i den perfekte størrelse. Jeg var så tæt på at græde af glæde. Og så kostede den kun 35 kr!!!!! Jeg kunne slet ikke komme ned på jorden igen. Tak tak tak tak tak Jeanette for lige at spotte denne! Endelig en gryde der ligner den ægte vare. :D


Det endte ud med at blive en ret så lang dag og jeg var først hjemme mellem 20:30 og 21:00. Jeg var sindsygt træt. Og lige så snart jeg kom ind af døren herhjemme kom følelserne fra tidligere på dagen væltende ind over mig. Jeg græd snot i flere timer og kunne slet ikke finde ro da jeg endelig fandt min seng. Det har også resulteret i en masse mareridt i nat og endnu flere tårer og da klokken blev 5 i morges måtte jeg rykke ind i sofaen i stuen. Jeg kunne simpelthen ikke ligge ordentligt inde i senge. Jeg fik et par timers søvn inden jeg igen vågnede og var helt.... tom. Jeg føler mig som en tom skal af et menneske i dag. Alle mine praktiske planer der ellers skulle ordnes i dag er blevet rykket til weekenden eller start næste uge. Jeg kan ikke rigtig overskue noget som helst lige nu. Jeg skal dog ned og handle senere hvis jeg gerne vil have noget mad, men ellers... Sker der intet i dag. Vil bare gerne have lov til at sidde og sumpe lidt. Bare være mig. Derfor valgte jeg også at aflyse mit møde med min bostøtte. Jeg føler ikke for at være social med nogen i dag. Vil bare gerne ... tja jeg ved det ikke rigtig. Må se om ikke jeg kan få humøret lidt op igen på en eller anden måde. Måske med en masse selvforkælelse. Må bruge weekenden på intens hygge.

7 kommentarer:

 1. Tak for en hyggelig tur i går og jeg er bare glad for at jeg fandt den der heksegryde til dig.. Det var dejligt at se hvor glad du blev.. Bare kald mig *ting-finderen* fremover.. ha ha.. <3

  Håber du får slappet godt af og finder lidt mere ro. Jeg hænger også bare på sofaen i dag og prøver samle kræfter til vi skal til fødselsdag i morgen..

  God weekend smukke.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Ja du må være min sporhund når vi tager på markeder og på genbrug. :D

   God weekend til dig også.

   Slet
  2. Din hund.. ej.. ha ha... nu strammer du den.. :P

   Slet
 2. Hejsa ❤️
  Kan du ikke komme i telefonisk forbindelse med den første læge der lovede dig medicinen?
  Hvor er det bare TRÆLS sagt på jysk
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er en travl læge. Han har sjældent tid til at ringe en op eller være ved telefonen når man ringer ind. Jeg vil dog prøve igennem Februar måned alligevel. Også for at tjekke at deres skema ikke bliver ændret og jeg så igen kommer ind til en inkompetent læge.

   Slet
 3. Det er bare ikke i orden at de hiver dig rundt i manegen, som var du et dyr. Det er simpelthen for dårligt, at de lover et, men gør noget andet!
  Jeg bliver så trist på dine vegne. Du fortjener svar og du fortjener at få den behandling de har lovet dig :/ <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det ville jeg heller ikke mene, men de er tydeligvis ligeglade. /: Men jeg giver ikke op. De skal fandme komme til at betale for det her. Om det så bliver behandling eller om jeg skal slæbe sagen i medierne så gør jeg det. Jeg er så træt af det her.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)