Så blev det hverdag igen

Min bostøtte var forbi i dag. Det var rart lige at få luftet nogle ting med hende som jeg har fået og været lidt ked af og nervøs for. Den kommende psoriasis behandling er jeg ekstremt nervøs for - dels fordi jeg ikke er 100% sikker på bivirkningerne og hvad jeg skal ligge mærke til når jeg starter. Og så ved jeg faktisk ikke hvornår jeg starter op endnu. Har en tid på OUH senere på måneden, men det er ikke sikkert de er startet op endnu. Det skal jeg have ringet ind og undersøge i morgen. Skal nemlig også have bestilt tid til blodprøver hvis det er.

Vi snakkede også lidt om at jeg muligvis skal starte hos en fys igen. Der ligger en lige over på den anden side af gaden, så det ville være oplagt at komme derover. Men jeg vil heller ikke ende med at presse mig selv for meget med det samme - altså med at have alt for mange ting på skemaet. Jeg bliver så let stresset og udkørt pga. min ADD og Psoriasis, så vi skal have fundet en god rytme til mig. Og så vil hun gerne prøve at lave Nada behandling på mig. Hun taler meget varmt om det, så jeg er gået med til at prøve det. Første gang bliver så nu her på næste Torsdag. Er lidt spændt. Men hvis det kan give mig lidt ro i kroppen og give mig nogle andre positive ting, så er jeg villig til at hun behandler mig på længere sigt.

Da hun var smuttet igen skyndte jeg mig ned til posthuset med en pakke der skulle retur. Havde jo købt mig en lækker ny vinterjakke til Jul og var nede efter den i går. Jeg havde bestilt den i et par numre større end jeg bruger nu, da jeg tænkte at det kunne være rart, men hold da op! Jeg kunne være i den to gange. Og jeg kunne ikke få den i min egen størrelse længere, så jeg blev nødt til bare at sende den tilbage og håber så at kunne få mine penge retur. Der var nemlig nogle huller på ryggen af den, så jeg er lidt bange for at de vil tro det er noget jeg har lavet. Men jeg krydser fingre for at jeg får mine penge igen.

Desværre kan jeg ikke få den jakke i en mindre størrelse, så jeg har været nødt til at bestille en helt anden en fra et andet site. Den har jeg bestilt i min egen størrelse og jeg håber virkelig at den passer. Kan godt være lidt nervøs for at den bliver for lille, men der er ikke langt så meget for i som den første, så jeg satser på at størrelsen er den rigtige. De har dog lige fået størrelsen større hjem på lager igen, så hvis den ikke passer, så håber jeg at den i en størrelse større stadig er på lager hvis det er. Men det må tiden vise. Nu skal jeg jo lige have den hjem først.
Men det er lidt nervepirrende at have så mange penge ude og flyve, uden at vide om jeg ender med at få en vinterjakke ud af det og om jeg får de andre penge retur. Men jeg bliver nødt til at tro på at det nok skal lykkedes det hele. Det må da snart gå min vej, ik?

Nå.. Men min to-do-liste er snart krydset helt af. Jeg nåede også at komme på apoteket i dag og kom ned og handle ind til aftensmaden i aften. Nu skal jeg bare lige have ordnet lidt småting herhjemme og så kan jeg slappe af resten af dagen. Jeg er godt nok også kvæstet nu. Jeg er faktisk så træt at jeg faldt i søvn på sofaen tidligere. Heldigvis ringede viceværten og vækkede mig, ellers var jeg nok ikke nået videre med planerne for i dag. Er træt af at blive så hurtigt udkørt.

Håber I andre har haft en dejlig dag og at I har nydt det gode vejr. :) Jeg vil komme videre med mine planer. Og så tror jeg sørme at den står på film-hygge i aften. har lige fået et par DVD-film hjem i dag, så dem vil jeg nyde. Vi skrives ved.

6 kommentarer:

 1. Jeg holder meget af Nada, og synes det hjælper mig rigtig meget, at finde ro. Jeg håber også det kommer til, at hjælpe dig. Godt det var rart, at få snakket med din bostøtte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay nu glæder jeg mig lidt mere til at prøve det. :)

   Slet
 2. Jeg fik NADA nogle gange sidste år, og det hjalp bestemt også mig! Det lyder en anelse finurligt, at nåle i ørerne skulle kunne få én til at slappe af, men med den rette behandler og perfekt pin-point af de rette trigger-kanaler, så virker det faktisk fuldkommen formidabelt. Faktisk opdagede jeg at et punkt som åbenbart er forbundet med lungerne, var det sted jeg oplevede mest ubehag, når nålen blev sat i, så det blev hurtigt et område jeg vidste jeg skulle 'tage mig af', fordi det var mest belastet i mit system. Jo, det er finurligt. Forvent at du kan blive meget, meget træt de første par gange, så planlæg ikke for meget den pågældende dag :) Og rigtig meget held og lykke med det! :)

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber meget at min bostøtte er god til det og kan få det til at fungere for mig. Kunne være så rart. Og jeg skriver det lige bag øret det med trætheden. ;) Tak for advarslen. Og mange tak. :D

   Slet
 3. Hvor lyder det bare til at du har fået en god bostøtte, det er så dejligt at læse om.. Og jeg har selv prøve nada og det kan virkelig gøre underværker, så glæder mig til at høre om din oplevelse med det..

  Knud <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det lader til at hun er den helt rette for mig. :) Og jeg lover at jeg nok lige skal opdatere herinde. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)