Nyt køb - "Miss Peregrine's Peculiar Children" Boxen af Ransom Riggs

Jeg har virkelig længe gerne ville have "Miss Peregrine's Peculiar Children" Boxen af Ransom Riggs og nu tog jeg altså skridtet og bestilte den hjem. De sidste par år har jeg gået og savlet over dem hver gang jeg så dem i boghandlerne, og efter at jeg læste at de er illustreret med antikke billeder kunne jeg simpelthen ikke vente længere.

Jeg ved godt at det er ungdomsbøger, men det antikke aspekt over dem tiltaler mig simpelthen så voldsomt meget. Og jeg har set filmen der er lavet over den første bog, så jeg tænkte at jeg gerne ville have "fortsættelsen" med også, og det kunne jeg altså kun få ved at købe boxen her hvor de to næste bøger er med i.

Der er meget blandede meninger om disse bøger. Rigtig mange hader dem, men der er også nogen der rigtig godt kan lide dem. Hvilken gruppe jeg kommer til at høre til ved jeg ikke, men.. synes filmen var hyggelig og jeg elsker illustrationerne i bøgerne, såå.. uanset hvad, så kan jeg da nyde dem i det mindste. Men jeg ser nu alligevel frem til at få læst dem.

Genren er fantasy, og den er jeg jo ret glad for, så hvor galt kan det gå? ;) Jeg gav 164 kr for boxen hos CDON, hvilket jeg synes er en helt okay pris. Jeg ved godt at man kan få den billigere andre steder når der er tilbud, men jeg kunne altså ikke vente. :P

Har I læst dem? Hvis ja, hvad lyder dommen så på?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)